丹尼路:不難決定揀曼城棄車仔

24 回覆
0 Like 3 Dislike
曼城新兵丹尼路坦言,跟主帥哥迪奧拿傾過後,很容易就可決定選擇「藍月亮」,放棄加盟同樣對他感興趣的車路士。

這位前皇家馬德里後衛解釋:「一切發展得很快,我正在跟皇馬訓練,哥迪奧拿致電我,我對於這個轉變及跟他共事十分心動。(施丹有嘗試勸我留下來)我肯定需要改變,我需要為自己多想一點,找一個我能夠有更多選擇的地方。選擇曼城,不去車路士,並不是困難的決定。曼城及哥帥致電給我的一刻,我就知道自己要做甚麼。」

前兩季是皇馬歐聯冠軍成員的丹尼路,有信心新東家也是可以挑戰歐聯王者之位的球隊。(Goal.com)
曼城新兵丹尼路坦言,跟主帥哥迪奧拿傾過後,很容易就可決定選擇「藍月亮」,放棄加盟同樣對他感興趣的車路士。

這位前皇家馬德里後衛解釋:「一切發展得很快,我正在跟皇馬訓練,哥迪奧拿致電我,我對於這個轉變及跟他共事十分心動。(施丹有嘗試勸我留下來)我肯定需要改變,我需要為自己多想一點,找一個我能夠有更多選擇的地方。選擇曼城,不去車路士,並不是困難的決定。曼城及哥帥致電給我的一刻,我就知道自己要做甚麼。」

前兩季是皇馬歐聯冠軍成員的丹尼路,有信心新東家也是可以挑戰歐聯王者之位的球隊。(Goal.com)

哥狗魅力係咪大到吸引人去打後備

丹尼路魅力大啲,施丹挽留,仲棄車干地,揀哥曼城
錢>所有野
錢>所有野

車仔量入為出,唔算金錢足球
唔係廢架咩
即管笑,開季你地無得笑ga la
好人好姐會去軌
句野抄丹尼爾?
如果唔係丹尼爾轉去巴黎,哥帥都唔洗買丹尼路做後備

呢d咪因禍得福囉
條路自己揀 仆街唔好喊

呢d咪因禍得福囉

丹尼路好野黎,皇馬浪費左佢

呢d咪因禍得福囉

丹尼路好野黎,皇馬浪費左佢

Agger

丹尼路魅力大啲,施丹挽留,仲棄車干地,揀哥曼城

梗係跟哥daddy搵食!
又多一件玩鳩我
又多一件玩鳩我

無人玩鳩你你都自爆啦
好人好姐會去軌
又多一件玩鳩我

有球必應
好人好姐會去軌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞