[台In] 台灣Indie音樂討論區

965 回覆
133 Like 6 Dislike
我真係會喊死
等咗好耐真係
羅志祥、Crispy脆樂團、恐龍的皮、溫妮、魏嘉瑩 估佢哋唔到
DSPS出現咗未?
lm
Molamola
VOOID睇星期六場仲有啲機
聽日就
終於等到啦
holy shit
https://www.instagram.com/p/Cwp77AhPPCt/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

《魏如萱 [HAVE A NICE DAY 2 YOU] 香港演唱會》9月2日惡劣天氣演出安排

1. 如9月2日下午4時前取消所有黑色暴雨警告訊號、八號烈風或暴風訊號,
- 原定晚上8時的演出將會如常晚上8時進行

2. 如9月2日下午6時前取消所有黑色暴雨警告訊號、八號烈風或暴風訊號,
- 原定晚上8時的演出將會順延至晚上9時進行

受到惡劣天氣影響,各位觀眾請留意交通安排提早出門,注意安全。

請密切留意大會專頁的最新演出及門票安排公布,感謝各位觀眾的耐心等待
有無人放VOOID 一張 星期六
有冇人放1/2張VOOID 星期六
真係好想睇
https://www.instagram.com/p/Cwrb2AsLMSx/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

謝謝各位歌迷朋友們,體諒與支持🙏🙏
《魏如萱 [HAVE A NICE AY 2 YOU] 香港演唱會》9月2日因下午16:20將會改發三號風球,今晚會如期舉行演出,請出席的歌迷朋友注意安全,安全第一。

演出時間為:9月2日晚上8點

主辦單位一直努力維持原定演出,希望已為演唱會空出時間的歌迷朋友們維持承諾,對於因天氣關係未能到達會場欣賞演出的歌迷朋友們,也會作出特別退款安排,謝謝各位歌迷朋友們體諒及支持🙏🙏

⚠️持9月2日《魏如萱 [HAVE A NICE AY 2 YOU] 香港演唱會》門票人士,如因應颱風關係而未能及時抵港出席,可以於2023年9月10日前,用以下連結提供相關購票記錄及受颱風影響而交通被取消/延誤之有效證明

連結如下:
https://forms.gle/8W6xzC5wafprg7qH7

如有任何疑問,可以電郵致gdrtickets@gmail.com
可以退飛,其實冇乜野嘅…
估唔到開麥花臣但賣到今日都仲有飛
咁貴。。
有諗過睇但個價錢令我呢啲街客卻步
有冇人買到草東飛
買唔到倫敦場
多倫多場買到一張
希望到時唔會哭到抽搐,對上一次已經係5年前 music zone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞