(有圖) 老實講呢啲企街真係有人屌?

201 回覆
457 Like 39 Dislike
大部份肥到成座山咁嘅肥婆,條頸後面都好多老泥,因為佢哋沖涼嘅時候卒唔到。
老泥俾頸部脂肪一層層夾住,日復日年復年咁累積。
所以大部份肥婆條頸都係黑色,越黑老泥越厚。
如果你哋有幸溝到肥婆,就人一世物一世點都要試下。
首先用手指濕少少水起勢咁卒,用匙羹刮出嚟,加兩滴美極慢慢品嚐。
初哥可能話核突,但你唔食肥婆老泥等於登上白雲山唔食山水豆腐花一樣咁傻的嗎。

下身方面又係有學問,肥婆食咁多漢堡包同牛肉,男性荷爾蒙分泌過盛。
所以塊西至屎o全部都係毛,無論佢幾乾淨,都有陣咸魚溝變壞乳酪嘅味道。
據英國研究,82.5%肥婆都唔會剃腳毛,因為烏低身嗰下等於做sit up,有違肥人忠旨。
所以肥婆啲腳毛永遠好似鐵線咁粗。
奶西嘅時候叫佢瞓低你忠個頭埋去,兩隻手要掃佢隻腳啲鐵線等佢起雞皮,然後叫佢嗰對火腿夾實自己個頭唔好比空氣流出。
陣咸魚味喺真空環境會得到昇華,係有層次而漸進的。
奶嗰時攝攝聲,有3D立體音響加回音效果。
你嗅覺,味覺,觸覺,聽覺得到前所未有嘅享受,呢啲先叫人生啊。

啪啪啪嗰part唔多講,因為肥婆塊田多肉好撞係常識,你塞咗入去會感受到溫暖同安全感,比一層一層肉緊緊包住。

成日笑肥婆以為自己好識食嗰啲人,根本就係未夠班,自以為是嘅表現。你比食女界嘅高手揀減肥前欣宜定係整容後楊怡,佢完全唔想答你,一嚟佢唔想笑勁你問無聊野,二嚟佢已經諗緊點班支美極返嚟。
你真係未撚試過,一句搞掂啦,要企係度慢慢傾?
連登仔岩晒啦呢D貨色
呀伯廢老乜都話索...屌完仲要問有無仔...有就申請落嚟俾香港人養! 佢自己就自HIGH 光宗耀祖...死廢老最好早啲死晒佢咪害香港..
阿伯會問價
魔人布歐!市場上一定有師兄鍾意打大佬家嘛
應該大把呀伯會上,明知自己郁幾下,唔洗叫咁貴既。
好撚青春
比啲伯伯過吓手癮嘅啫
放蛇
飲食台
夠平就有
9 up. 都咪咁離譜
廢老咋下話
鬼佬鍾意嘅係賓賓或者花木蘭樣
咪有兩位長官幫襯囉
lm
窮人恩物
阿蛇 打個飛雞先 再開工啦
拿拿臨搵本簿仔嚟抄低先
好似去老麥食野唔使錢可以加大咁......諗起都覺得抵
我唔知呀 唔想知呀
咁有人要扑野就有人賣ga la
聽老雞蟲講過:出黎玩一定唔係揀相頭而係專攻服侍,靚女多人揀唔憂做,服務肯定差,揀呢啲對佢黎講有知遇之恩,肯定對你皇帝咁好招呼
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞