[不孝子系例][有圖]有無方法係whatsapp度唔show人地icon

14 回覆
1 Like 3 Dislike
件事是咁的,

小弟老母最近迷上大毀圖秀秀,然後將自已icon p到又美白又眼影又腮紅。

好似佢咁

已經同老母反映左好多次,好衰仔咁同佢講:阿媽,你之前張旅行照咪幾自然幾靚,唔好用呢張p圖啦。

然而佢答話:我覺得靚咪得囉。

媽啊,咁你p完自已慢慢j咪算囉,你偷偷地j你自已張相ff自已仲青春18歲鬼會理你咩。

問題係你放佢係你whatsapo icon度呀嘛

成60歲人啦,你知唔知你張p圖係大殺傷力武器黎架有無諗過你仔仔同其他人日日whatsapp見到張pro pic既感受啊

我老母,放過我啦好唔好

不過就算你張相7到出汁,你仍然係世界上我最尊敬既人
件事是咁的,

小弟老母最近迷上大毀圖秀秀,然後將自已icon p到又美白又眼影又腮紅。

好似佢咁

已經同老母反映左好多次,好衰仔咁同佢講:阿媽,你之前張旅行照咪幾自然幾靚,唔好用呢張p圖啦。

媽啊,咁你p完自已慢慢j咪算囉,你偷偷地j你自已張相ff自已仲青春18歲鬼會理你咩。

成60歲人啦,你知唔知你張p圖係大殺傷力武器黎架有無諗過你仔仔同其他人日日whatsapp見到張pro pic既感受啊

我老母,放過我啦好唔好

偷偷地係佢wtapp 隱私-個人頭像-沒有人就冇人見到
件事是咁的,

好似佢咁

我老母,放過我啦好唔好

偷偷地係佢wtapp 隱私-個人頭像-沒有人就冇人見到

整人手機唔好既,同埋萬一D三姑六婆問起佢張pro pic點解轉左咁佢咪又轉返
伯母幾有趣
封存左個對話佢
扮咩撚野呀
識左第二條女
改人個名做男人名
唔想自己條女望你電話個時見到女人ICON咋掛
唔好同佢whatsapp咻得囉
扮咩撚野呀
識左第二條女
改人個名做男人名
唔想自己條女望你電話個時見到女人ICON咋掛

哪有女你老木

自已阿媽點唔同佢whatsapp,唔係下下都得閒打電話

自已阿媽點唔同佢whatsapp,唔係下下都得閒打電話

用返sms算啦
一係改用telegram
不過都可能用返同一個icon
樓主whatapps對話緊會特登比人睇
定係會經常放大人張icon黎睇
樓主whatapps對話緊會特登比人睇?

佢個icon就係頂,同埋美白到好明顯,周圍都深綠色得佢白色

老母60歲,識用whatsapp同毀圖秀秀已經好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞