TG 做任務

1001 回覆
17 Like 375 Dislike
條ig link會唔會有毒,但係佢入到ig
無毒 不過佢有機會用你比嘅相改你密碼
轉數快隨便入個number都知架啦😂
入800 之後要做3個task先refund, 第2個task 係再入500/5000
咁你有冇入多500想知佢係咪會呃你幾舊水就算

我玩執左7百幾佢叫我入800 我就唔再理佢
俾錢投資
笑撚左
廣告都賣左暑期工陷阱廿幾年
邊有工要俾錢返工
咁渣、仲要銀行戶口收

我嗰檔可以收USDT,全部入wallet, 銀行都唔使驚動, 執咗$1200 比佢踢咗

正喎
無,蝕返800比佢算
咩意思?
ig可以用截圖改密碼 佢通常要你比圖佢先比錢 有機會中伏
free money
賺下迎新
今日玩左第一日,賺左2200蚊,完全係心理戰

醒起之前睇過個post講哩類新型雞棚騙案,即刻搵返入黎留個名

2200蚊其實係來自兩個詐騙集團,一個中文溝通,一個用英文,個群都係叫working group

兩邊都未踢我,睇完哩個post諗住繼續用拖字訣去賺錢,有親pretask就扮有工作唔得閒攪/揀低於2200去入錢,我有2200蚊可以輸,跌左唔肉赤

但求每日有兩三百蚊執
其實個投資網係假,好明顯雞棚,你就算賺錢都唔會拎到,你冇發覺入金同出金自己係做唔到咩?一定要經第三者,好明顯班詐騙冇技術做到出金入金個system
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞