(四月新番) 國王排名:勇氣的寶箱

73 回覆
11 Like 11 Dislike
咁skip了

之前同七大罪同約定的夢幻島,真係睇到咳血
...今季 我係睇 死亡遊戲/ 我推/ 地獄樂(節奏好慢)/ 鳩達/ 傳教/ 肌肉魔法師
我淨係睇緊水魔同我推,岩岩係另一個非劇情討論既膠po比人無啦啦劇透左我推
今集好睇
想睇真s2多啲,其實漫畫完左未?有冇人睇開可以引導下
漫畫聽講越作越劣 如果有s2建議寫原創劇情好過
第4集未睇, 希望好睇
點解WIT STUDIO 唔接住落第一季故事, 要畫呢堆短篇小故事既?
係咪想個IP 生命長D唔想咁快完?

利申, 好鍾意BOGGI
同期ANYA VS BOGGI..我都係鍾意BOGGI 多D
個人點評第四集暫時係已播裏面最好睇一集
至於你個問題 第一季風評最後果幾集炒晒車 wit studio仲肯投資出短故事算係咁 第二季真係難啲
睇左, 好睇, 終於解釋返歐肯既故事
呢季其實係咪只係交待返第一季無交待既劇情JA?
其實第一季最後幾集我覺得無問題丫, 同埋都係跟返原著..點解D人咁諗?
我無睇漫畫, 唔同WIT STUDIO 改左故事?
戴達走去鍾意米蘭喬呢下實在太狗血
原著唔係咁????????????!??!?!
咁套野所有初初以為係壞人點知最後都係好人既前題下...咁發展好合理丫..
今集幾好睇,個魔物副官係動畫原創人物?
國王排名都要出套寒蟬解嚟交代細節
新呢集第一節講波吉做國王
嘆 呢集呼應返第一季第一集波台裸體入城 不過今次波吉係好受尊敬唔係比人恥笑
波奇掉低個王國去搵個朋友
咁樣都叫做愛國民既國王
4天王有共同敵人先會團結
霍庫洛出色pr
其實唔應該再拖長寫落去
後面真係唔好睇
下集就入返主線 可能真係有第二季
https://twitter.com/osama_ranking/status/1671917209931890688
《國王排名》完全新作劇場版製作決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞