台服lol到底咩事?一場至少5個大陸同胞

28 回覆
4 Like 45 Dislike
老實講我就無咩所謂
同埋佢地d心態其實好過台狗

但班大陸仔真係平均實力比想像中勁
完全破壞晒個生態
先唔講我排位輸到仆街
而家連ng 都勁難打…痴線
佢哋開外掛
去得台服果啲都係廢柴玩唔掂果啲黎
咁我又未遇過外掛ad
同埋我最鍾意玩石頭人,走位勁過UZI都無用
唔用歧視眼光睇,老實講自覺出去打呢班
保底都鑽以上多數全係個邊環境太差(多掛,痴線多
先食ping出去玩,朋友個疏堂老表去過舊台ser打排
真係玩到炸魚咁
我呢D平時無野做打下ARAM既
依家真係比佢地吹脹
勁唔勁無咩所謂
但係大陸人ARAM只要係突進角.....
無論任何形勢都要戰神咁沖入去1打5
搞到成個ARAM勁無聊,得佢自已一個爽完就算,其他人無得玩
終於有巴打明
因為大陸個邊既LOL風氣好勁
連銅牌仔都會狂睇教學片進修
呢排真係明顯多左好多人炸魚...
係,D大陸仔真係特別鐘意打交
最鐘意用嘉文四世、趙信、易大師呢D
當自己戰神咁殺入去,唔會同你合作
如果AD開掛又有位移(有閃都計)
你招大基本上無可能中到佢
咪能玩lol啦
2023仲玩lol
個邊因為環境做大咗,啲人入坑會用好多時間操英
加埋騰訊做大台,好多人都想爬上去打比賽賺錢
頭十ser 唔講笑咁話,金牌應該係出面鑽位
前面提個表弟玩咗半個月上鑽,仲話高估台ser水平
屌得最多係斷線同多掛仔,同埋afk
2022都唔多覺台服咁多大陸仔
原因有三:

1) Riot 台服搞送全英雄活動
2) 台服對外掛容忍度較高
3) 大陸唔比未成年長時間打機
玩左咁耐rg有以下心得

打rg最好㨂中來打,中路可以控資源 決定打唔打交

有人嘈交即跳,d人可以係pick角果陣無啦啦屌人 搵d野嘈

開查隊友插件,見到連敗/唔係成日玩rg跳
15投人
跳多兩次唔使玩
乜撚野做大
你大陸人黎?
好過輸/入場打到條氣chok住chok住
如果你開查隊友插件
起碼避免到帶重擊貓咪/亂咁出裝玩家
有d蛋散好醒 正常㨂英無搶位但唔係jg
臨到最後1秒開始換重擊
呢d case我寧願扣5分跳場
这英雄真wu闹。
你應該好耐無玩,E家係開左波先知隊友名,所以無得跳
我反而相反 啲大陸仔勁被動 龜足全場 唔聽ping又唔講野 同電腦組隊咁 勁無癮
我場場打爆啲大陸仔,最後嘲諷個陣成日俾人操你媽
琴日先玩完喎 知個名有乜用
我個插件宜家都支持查到
一入場幫我查哂唔洗手動查
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞