8人女子組合 COLLAR討論區 (668) 今晚和解在後2130大結局 團體活動在哪!

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
兩條死基佬用嘆氣鼠做乜鳩
基佬多愁善感又唔得?
食屎啦Kamwen
二人由「師生」身份變「同事」,對此阿祖說到: 「Ivy同Sica都係我嘅組員,喺《全民造星IV》經歷咗咁多嘢,啲回憶同建立咗個情感係唔會拎得走。今次用同事嘅身份合作,見到Ivy好淡定,預備得好充足、好專業,第一次拍劇佢做得非常之好。而Sica(何洛瑤)開始熟悉鏡頭,知道自己靚嘅、可愛地方喺邊。編劇同導演做得好好,發揮到佢哋本身嘅特質。因為Ivy係一個好有衝勁、好勇敢嘅女仔,而Sica就係一個傻更更、好可愛,會突然做啲令人意想不到嘅嘢嘅女仔。」

對於Ivy及Sica,阿祖還透露更多關於兩位的想法:「Casting嘅時候係我揀佢(Ivy),我第一眼見就鍾意佢,我覺得佢值得擁有一個更好嘅機會,我好鍾意佢嘅能量,同埋佢對生命嘅睇法,佢唔係冇腦淨係識靚嘅妹豬,佢係有睇法、有嘢想做,係想影響到人,佢唔係啲冇腦Artist,佢會問我『我喺到做緊咩』、『我係邊個』,佢會問呢啲問題就係對自己有呢啲要求,Sica都係咁樣,你唔好睇佢傻更更咁樣。」
主席唔再做白卡角色會好唔慣
..............

呢張好似未見過
https://youtu.be/IE27FRPIL5U

笑死 想睇呀地做依個挑戰

btw AM team學野啦 有陣時唔使大複雜 比佢地拍下vlog/平時玩下咁已經好好睇
睡覺新姿
呀地睡衣look
幾時出返新知系列
AM Team
人叫AM佢又見AM

點解人地個AM有岩老細請岩人 我地個AM就咁撚廢
咁人哋 AM 都要第三年先勁喎, 第二年喺垃圾嚟
但佢再接呢d角色就好易被定型
變咗viutv趙希洛 (又會咁啱有個洛字)
未睇但見到啲大字有小小擔心
唔好啦
見到已經驚
聽日先出
啱啱止血又嚟
造街訪應該唔洗點講自己野既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞