[SPUNK] Apink (95) 眾Panda回歸 15/4珠女生快粗卡!

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
可唔可以唔譯阿婆
阿波Lo多 Panda sim mi da
앞으로 도 에이핑크 입니다 以後都係Apink
珠女播完片嗰陣講咗句 呢啲係幸福嘅眼淚 唔係因為咩最後而喊
地都話今次tour去其他國家流嘅眼淚唔係好可惜嘅諗法 反正係因為咁耐以嚟都有一班人 可能未近距離接觸過嘅人 都仍然留喺度支持佢哋 因為panda成為佢哋嘅驕傲而幸福嘅眼淚

聽感想嗰陣 我覺得嚟緊會有啲事發生(轉公司之類)
所以瓏每次感想都話就算發生咩事都唔洗擔心 無論咩事都好我哋都會一齊

佢哋全部都好強調apink繼續落去嘅諗法 所以叫我哋無論點都要相信佢哋 叫我哋唔好變 (我估上面講嘅事對我哋嚟講係一個好大嘅挑戰試煉? 所以好強調我哋要信佢哋)

夏榮最尾都好直接咁講話佢哋為咗apink繼續行落去做緊好多努力 叫我哋要等佢哋

唔知將來會發生咩事 但係我相信我哋唔會就咁完 我哋一齊相信同等待佢哋 再會嘅時候好快就會嚟!
apink係會繼續落去
佢地愈咁講愈似有啲野
眼濕濕
唔會真係又好似師兄咁轉公司唔用得Apink個名但點都信佢地會一齊行落去講好左80歲都仲要唱歌俾panda聽
我仲未去過韓場,apink要等我
下次Full Con見
已加Apink名跟藝人 只要前東家無成員 團名跟人走

不過理咁多做咩 我淨係想快d再見佢地
瓏瓏竟然係第一個錫
live band concert I am ready
佢地都講到咁 唔知你地驚咩
總之佢哋係一齊就得!
好想睇蝦翁肥波蝦碌片
聽完今次更加有信心 我反而覺得係真con好快會黎大家 成個tour聽左咁多次 仲質疑?
我都係啊 我一定要去韓場啊
零驚
不過都幾好笑 琴日果場真心似3/25 未熱身咁款

今場大師兄番曬黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞