有無人最近係貓屋necoya訂左野

7 回覆
0 Like 0 Dislike
早幾個月前第一次係貓屋度訂左幾隻figure 已俾訂金其中一隻應該差唔多有貨
但WhatsApp/fb message/emIl都無人應機
睇返fb留言好似唔只我一個受害者 但以往好似紀錄良好
想問下有無巴打有咁上下情況同可以點做?
邊度fb留言?
講起上黎都奇怪, 唔知幾時開始個官網都唔見左
原來ig果d都冇更新過
睇到了, 睇黎應該都係玩完了
唔知交收果個後生仔係咪就係店主呢
有d奇怪
睇話fb d留言
一d就話店主入左院
一d就話出左院仲交收返
但就無回過我
另有想問報警有無用(有入數紙同對話紀錄)
雖然話幾百蚊唔係咩大數目 但唔想助長歪風同想拎返個公道 但又怕佢真係入左廠怪錯好人
雖然話幾百蚊唔係咩大數目 但唔想助長歪風同想拎返個公道 但又怕佢真係入左廠怪錯好人

出院已經係4月既事.. 留言果度
不過算啦, 你睇下下面d人話報警最後冇左件事
可能私底下傾啦, 你搵下果班人吹下水睇下點搞好過啦

出院已經係4月既事.. 留言果度
不過算啦, 你睇下下面d人話報警最後冇左件事
可能私底下傾啦, 你搵下果班人吹下水睇下點搞好過啦

收到
Anyway 唔該哂巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞