[Kep1ian] GP999及Kep1er討論區 (17) Giddy

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
任何MV只要有涉及多娟,你就知道,必會變為業餘、不認真,和像馬戲團。
都唔知咁迷戀呢type歌做乜
當佢Giddy2.0算
佢可唔可以留係波蘭玩返一個月先 我唔介意的
解散之後出到去佢應該冇咁好景
好好享受wakeone最後提供既皇族待遇
尋晚整個小婷thumbnail比啲糖你地食下先
隔一晚就食屎
條仔退左團應該好得閒
約埋佢過去散下心
由華沙過去烏克蘭都係5個幾鐘車程
我..
肥采無掟企
Wake One與Kep1er成員所屬公司討論延長組合活動

某經紀公司相關人士透露:"與kep1er成員們的前經紀公司見面,就今後的活動交換了意見","大部分經紀公司都對延長活動的宗旨表示同感,預計剩下的時間還會進行追加 討論"

對此,WAKE ONE表示:"Kep1er專案已經過半,為了製定藝人的長期活動路線圖和戰略,我們確實提前見面,向所有經紀公司提出了相同的提案","但是為了達成前經紀公司的協議, 我們盡了最大的努力,但是這次沒能協調好。 現在還剩下活動時間,我們會繼續相互協商",表達了謹慎的內心想法。

在經紀公司之間的會面中確認了延長合約的積極信號,因此今後如果Kep1er確定,將成為通過選秀節目組成的限定組合中第一個全體成員續約的事例。

雖然我想佢續,但霉到咁仲有咩條件續?
wakeone幫唔到壽司搵隊友 所以想續kep1er?
起碼休寧小婷光都唔會續啦
支那公司其實點會比婷續
完約返大陸做導師啦
又唔係歌手點做導師,返去都係拍戲
大陸心諗是但啦
雨琦都係咁,有韓團cv,話知你識唔識教
旨在出下鏡
但佢大陸間公司咁霉唔方接到綜藝
本身聽到續約可能係開心事 但一諗起W1就…
j唔落
續約又係出Giddy 3.0
We Fresh 2.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞