您估自由行好簡單?

65 回覆
7 Like 35 Dislike
太遲買又熱門日子真係貴好多,如果一定要指定日子去唯有硬食啦。
最緊要玩得開心就唔怕蝕。
唔需要驚訝以前D人點起大阪城
因為依家呢個大阪城係近代重建既
買hx business 都係5千幾
多謝大家關心既 但我講既係26/7/2017-30/7/2017既事
即係我而加人係大阪

搭ANA一個人都唔洗4000
你7月仲要係淡季
Are you joking

所以最後只可以買倒 hk express 既機
每人20除開3個人 $12000 機票連行李

當比學費啦
下次唔好啦?
你請左好多人坐飛機

剛剛早排先買左$1去程機票去大阪
九月去

點樣揾到呢啲優惠?求教學
講出黎比人笑到面都黃,4千搭廉航
好啦 打埋今日個ending 就訓啦
去完大阪城 就去左心齋橋比屋企人睇下係點既
因為日後都好多時間係個到
行左一陣都已經9點
就去左上次有食既一間鰻魚飯食餐廳食晚飯
間嘢叫做 本家穴子屋
裝修非常整齊

食物更加超水準
我知平時啲人會擺未食之前既樣
但我要引下您班傻仔
問您地怕未
之後就返左去沖涼訓教啦
聽日keep going
晚安各位
on99
好似冇乜野做過咁既
聽過大家好期待我更新?
唔好負皮我啦 送您地腐皮sushi
痴撚線, 係日本2個人SHARE一個SET? 咪撚認自己香港人丫!
聽過大家好期待我更新?

打好啲字先學人開post啦傻仔
去自由行可以好難 睇你去邊到 但去大阪 搵個心智發展正常嘅中學生單拖去都handle到啦吓話
痴撚線, 係日本2個人SHARE一個SET? 咪撚認自己香港人丫!

正想講
真係唔好SHARE餐

食嘢未試過唔 share on9

正想講
真係唔好SHARE餐

食嘢未試過唔 share on9

新香港人?你既思維同大陸人落黎侵略一樣."要不是..."
Day two
琴晚成1點先訓
我地今朝都訓到成一點
諗住試下穿過橙街 去心齋橋食午餐
Orange street 超正
沿途有大大小既古十著店
仲有好多大brand(supreme bape porter x-large carhartt...)
仲係carhartt買左條bell
穿到盡頭在行2個街口
就係心齋橋
見倒元祖仔冇人排即刻狗衝啦
唔夠30分鐘 3個人就飽到跪低

跟住而加係難波站唔知咩商場既化妝部 卡住左 已經30分鐘了

而我就係廁所門口有啲位比人坐個到更新個遊記
係我呢個留言之後第一個留言可以獲得伊右衛門香茶一枝

香港冇得買
我親身拎反去香港
絕不走數

香港冇得買
我親身拎反去香港
絕不走數

比狗屌?

香港冇得買
我親身拎反去香港
絕不走數

比狗屌?

記得寄倉

香港冇得買
我親身拎反去香港
絕不走數

比狗屌?

住邊區?

香港冇得買
我親身拎反去香港
絕不走數

比狗屌?

記得寄倉

空架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞