又有男性「有足夠空位」情況下揀坐喺「一名女性隔離」

115 回覆
10 Like 108 Dislike
算好啦
香港隔一個位坐 港女都啤柒你 癲到
試過好多吉位 有個同性坐埋黎(女仔)
開頭都覺得怪怪地,但諗諗下 下站係轉車站好多人上車
可唔佢想主動揀同個正常人坐(我)唔想被動俾人揀黎坐
其實個情況就好似成個廁所都冇人 但佢係都要企你隔離屙尿咁
話冇問題嗰啲先係最有問題
又係妳條仇男毒閪
妳條仇男毒閪真係24小時mon實自己啲post咁變態

冇男人要妳變咗仇恨男性到想殺男人咁濟
妳快啲睇精神科醫生啦
ching睇開邊個精神科醫生
小妹唔介意見一見佢
順便屌柒佢醫唔好你
仲有佢係男醫生定女醫生嚟 小妹唔想同孤男寡女共處一室

btw 殺嬰post唔見你發表偉論 小妹感到十分失望
中六女生誕女棄垃圾桶認殺嬰 押後至5月25日判刑 法官形容是一場悲劇
https://lih.kg/jLefKT
#5 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
It's basically the cheapest energy drink going, about £1 for 500ml. Like red bull for Chavs.
女權
樓主影?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞