仆你個街連狗而家賣埋有聲廣告

80 回覆
69 Like 0 Dislike

就咁一個post都幾個支那廣告
錢你就識賺 屌你老母

你上得多大陸網先會出大陸廣告咋啵
而家D廣告多撚到,望落仲衰過高登
幾時班人先明,落幾多廣告無得佢話事
睇呢個post好好笑
點解我個adblocker卜唔到
點解有陣時ios qoute 緊字會碌番上前幾頁

屌我都係咁
成日睇睇下彈返去前幾頁好撚煩
真係好唔簡單

HKG+都已經有嘅野 你要整咩整咁撚耐呀?
你出廣告好心就唔好越出越古惑
啲位陰濕到
唔係唔俾你賺但唔該你自己用下依家個 app先
你出廣告好心就唔好越出越古惑
啲位陰濕到
唔係唔俾你賺但唔該你自己用下依家個 app先

當廣告多過高登果時,睇下有幾多人回家先
十卜連囝
真係好唔簡單

HKG+都已經有嘅野 你要整咩整咁撚耐呀?

Android app點解唔同iOS統一晒啲功能真係諗極都唔明

屌你老味正負皮要我㩒上面menu掣㩒「評分」先有得㩒正負皮
iOS拉個頁數出嚟就搞掂
況且Android版右下個"+"好方便,但係點解連正負皮都唔加入去?甚至點解唔將佢變做menu掣一了百了?

如果你話要跟返android嘅UI設計,我明
但係個功能係你自己決定架嘛

你令我用得舒服都可以
但係連你自己係連登大老細,android app應該係你主力要設計得好,將功能同iOS合併
但係無論網頁版同iOS版都離你自家嘅Android版都差好遠
咁我緊要提出吓意見改善,可惜一直都未見重視...
而 VIP 一直都整緊既
唔係想像中咁簡單既事黎

真係好唔簡單,搞左成年 怪錯你了

裝咗adblock但有時都係block唔到

係,我都有啲block 唔到

如果iOS版嘅話我可以幫到你

未見過支那廣告

基本上,個adblock降返落2.8.2版就得
仲可以唔駛長開vpn
連狗靠害咩

無知一問
你冇熄聲 有人打電話過黎唔係都識響咩

連囝咬完你之後,你反連仲落力過波台手足
有冇cap圖邊個廣告有聲?

屌你老母
無知一問
你冇熄聲 有人打電話過黎唔係都識響咩

有熄聲呀
但係佢彈出黎既係片一樣有聲
未試過 同埋我睇到啲廣告通常都係銀行個啲正路野
唔覺有強國廣告,又冇試過會阻礙到我唔小心禁到
不過如果有vip 都會幫襯 快啲出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞