(再黎) iOS 11 Public Beta 3

69 回覆
3 Like 2 Dislike

暖蛋咁 唉

7仔加埋smart battery case 都係勉強一日中度使用 時間由0900-2000
好似冇乜respring

有冇人知呢個可以點解決?試左Delete Profile 再重裝都唔得。

有冇人知呢個可以點解決?試左Delete Profile 再重裝都唔得。

我自己就唔搞咁多,backup好哂啲嘢之後,直接down ipsw,跟住入DFU 直接裝,冇穿無爛順利上咗iOS 11 beta 4

我自己就唔搞咁多,backup好哂啲嘢之後,直接down ipsw,跟住入DFU 直接裝,冇穿無爛順利上咗iOS 11 beta 4

Beta 4 唔係Developer咩。我得Public profile

Beta 4 唔係Developer咩。我得Public profile

http://www.ipodhacks142.com/how-to-install-ios-11-beta-1-on-iphone-ipod-touch-or-ipad-for-free-without-udid-activation/
7仔普通使用冇發熱問題
電量改善咗好多 但係點都唔夠10.3.3好
6s Plus 已升(入DFU裝ipsw),的確係窒咗少少
用電量好咗好多 順咗

真係難得一見既cm
平時多數都係乜乜電量倒水

我估佢句好左係對比落pb2

倒水係對比番10.3.3

冇錯
開機成日自己開藍牙
開機成日自己開藍牙

應該係control 果度冇得息
要係setting 都息
開機成日自己開藍牙

開機成日自己開藍牙

你啱
電量還可以,表現同ios 10.3.3差唔多
利申:iphone7+
舊電冇倒水 但有啲窒窒地
利申:6s
電量明顯比10.3.2果時差左
要長開低電量先keep到以前8成左右水平
利申 iphone 7 plus
順係順 電量都OK夠你中度使用半日多D Bugs係冇咁多 再者都係暖蛋一個

比起以前啲Beta算幾好

比起以前啲Beta算幾好

呢個真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞