[四月新番] 我推的孩子 (漫畫討論請四重加密)

1001 回覆
59 Like 16 Dislike
原來係真人黎

好亂

愛又係姓星野 又有一個紅髮女人物叫加奈 以為星野加奈係個紅髮女既全名
......
CP呀,明未
要睇黎緊既劇情 不過露比都好正
見識少 對唔住
轉做藍色同紅色對比
初期兩個都短髮
漫畫有時都有人搞亂
動畫畫得唔同好多係好事
https://twitter.com/kaaaaaappe/status/1647897826695983104?s=20

1000萬係呢張呀嘛?
人地係今次character design
其實佢已經連日畫左好多張高汁親子圖
唔使等咩1000,2000萬
follow佢比啲鼓勵
順手po埋,佢畫張圖嘅片
呢張真係高汁到爆
如果有高清圖可以直接做wallpaper
https://twitter.com/kaaaaaappe/status/1646439164488069120?s=20
多謝介紹
睇到你個名再諗返愛嗰幕就諗到check for organ donor card
黑川唔係不嬲藍色咩
開頭真係好似樣 然後赤音愈來愈長髮+鳳眼
加奈就俾橫倉愈畫愈肥
一直都係藍色
有dwight就會突然唔知邊度衝出嚟制服咗個犯了

Every day for eight years, I've brought pepper spray into this office to protect myself and my fellow employees. And every day, for eight years, people have laughed at me. Well, who's laughing now?(一路喊緊)
順手裝修個廚房
加奈世界第一
加奈真係公認世一 好叻女
但她得不到你的愛。。。
其實一開始赤音畫得好hea,後面變左畫得最靚果個有機會係畫到果個章節到半路先決定變成重要角色
祝福到依家45M アイドル依家升得仲快過祝福 比啲信心
45M 用左幾耐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞