[有圖] 鹽叔淫事又爆新受害人 趁人病伸魔爪

133 回覆
46 Like 7 Dislike
呢度有個問題係, 如果你係學生既屋企人會否擔心比鹽叔教 ?
條撚樣正宗狗公嚟

食女、幕前下下都扮有道德扮正氣
其實仲要玩有情緒問題既女呢下都幾癲
完全係為左屌閪失去理智
唔屈啲女仔貪錢貪靚仔咪即係要認自己性格有問題唔識同女仔相處?
豬文:有好野都唔預埋我,仲話老友,心淡
鹽SIR原來咁撚勁, 可以另起爐灶搞個channel教人溝女
好過乜柒鬼王
靠樣食女根本就網上傳聞嚟

靠樣食女冇話唔得嘅,不過除咗靚仔,仲要識打扮,高又大隻咁,咁咪易啲囉

女人根本最重視溝通同相處,樣一定唔係食女條件嘅頭三名
巴打可以中性啲諗嘢既,我果行成日都見到啲男仔點同啲女仔溝通,好多時候真係男仔既溝通方式出晒問題,幫到盡教到盡都係咁,點撐得落啫
終於有人明白都係果句,以香港男性平均外貌值黎講,你話啲女人個個睇樣先既,香港有9成男女單緊身,再者靚仔唔識溝通同相處,都係分手收場,拍拖溝女講既係現實相處,唔係用個樣黎拍拖㗎
有時見啲男仔msg下個女仔都腦閉塞咁,諗好耐都寫唔出一句好嘢
其實溝通先最難

強如狗公嚴叔
睇佢爆出嚟啲對話圖,都不外乎啲狗公式嘅道歉同扮偉大,只係啲女信任佢
佢條橋唔work啦
佢係要扮單身食女fans
人哋勁嘅應該係普通人身份擺明有另一半都周圍食到女
睇黎巴打你唔慣鳩嗡果邊

指點唔敢當啦,男人通常講logic,女人講feel

同女人講嘢大忌係不斷講自己嘢,講公事,講認真嘢,講自己幾慘幾廢,冇女人想知,講吓啲飲飲食食,最近有咩玩有咩睇,有咩劇好睇,開話題要女人搭到嗲,佢接到落去既嘢,唔知開咩話題既,睇下女仔電話既wallpaper 係咩,用黎開topic 幾好
依家social media 咁發達,其實你想追既女都post 晒自己鍾意啲咩,教埋你點同佢開話題
一車車送過去
學成龍講咪算
講起成龍

嚴叔仲話自己哲學家,成龍處事同公開說話嘅哲學仲好過佢
食女同認真溝女有啲唔同

同埋有曬教學都冇用,啲仔講得唔自然最後都變成尷尬
推廣哲學最佳事例
嗰business model係
用social class同年輕人互相吸引去推高自己嗰教
等有返咁上下知名度同人氣先會向底層埋手 吸錢又吸女 其實品牌嘢都係咁做 只係人哋目的唔係食女
真係荼毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞