乃木坂46討論區#41:山下美月生日快樂🎉

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
sor
文春應該係影左禾同禾家姐出街買野啲相
禾會同文春講返其實禾係玲香細佬黎

躝啦

躝啦

此女只應天上有
串過達哥

若月佑美mail
好對唔住

今日既新single『逃げ水』、
因為撞左schedule,冇辦法同其他mb對陣型,冇充足準備而受傷或者造成事故就唔好啦,所以麻煩日奈baby頂我班( ´-` )!!

多謝日奈baby!我都會為左可以早日企上舞台而努力! ​​​​

此女只應天上有

關唔關你事
衛藤美彩mail
等大家擔心,金tsubu既時候休息左好對唔住m (_ _) m
期待我出場既人有好多,我射左波真係對唔住。

但係因為咁,我有好好休息,身體同心理都好返啦,所以冇問題(n´v`n)
亦都慢慢有返食欲啦!
今日既LIVE都冇勉強自己咁去努力呀!(*'.'*)

2017年著套咁既野
是咪每逢空降C都要制服受罪

2017年著套咁既野
是咪每逢空降C都要制服受罪

好過15單果件
法國某五字會員d推成日出事‼️

法國某五字會員d推成日出事‼️

幾時成日牙🙄
有無爸打記有套細個有線成日播既日本廚師比賽節目叫咩,好似每集都會有挑戰者挑台主
琴日痴左線唔好意思
有無爸打記有套細個有線成日播既日本廚師比賽節目叫咩,好似每集都會有挑戰者挑台主

鐵人料理
琴日痴左線唔好意思

夠唔夠聖鬥士出娜娜些之嘆息,想john
琴日痴左線唔好意思

禾要做上面果個
琴日痴左線唔好意思

禾要做上面果個

係前面果個

鐵人料理

正,有成300幾集

鐵人料理

正,有成300幾集

鐵人豬料理

鐵人豬推宮

正,有成300幾個推

鐵人豬推宮

正,有成300幾個推

鐵人豬推宮

正,有成300幾個推

錯圖

鐵人豬推宮

正,有成300幾個推

錯圖

你又錯得幾離譜喎

btw你個list係咪少咗個人
琴日痴左線唔好意思

禾要做上面果個

係前面果個

ok禾企聖劍位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞