用安卓代表你老了? 美調查顯示近 9 成青少年首選 iPhone

118 回覆
60 Like 97 Dislike
好彩啫,唔係同d弱智抖音撚用同一部機
即係你有可能同連登d 癲狗打手用同一部機
事實,s23系列講到神機咁

事實得s23ultra唔中白內障cam個伏
2/3機會中
日本勁多人用大陸牌子
後生最唔鍾意用腦同跟風
夠多人玩抖陰啦你唔去玩
其實原因好簡單
細個買機多數係用老豆老母錢
當生日/聖誕禮物買,梗係有貴買貴
而且細個覺得用apple會型棍d
靚女同理,可以屈條仔買

到大左用自己錢,而且發現幾年就要換一次
加上出社會後發現用iphone同an機其實冇乜分別
人柒就係柒,用iphone都一樣柒
型既用an機一樣型
自然會開始計性價比
就會改買an機
所以三星一向都係重視成人客多過學生客
Iphone 係有買貴無買錯嘅選擇

始終佢軟硬結合有錯好易軟件改返

你睇下pixel 同埋啲三星中階機絕對都係好好嘅選擇

影相靚近年部部都差不多
話影片係的確iphone 好些但都只係勝少少

作為父母買比仔女係唔想佢受到不必要歧視only
因為從來 ios user 都有排外心態
後生無錢雙修,無比較無傷害
大佬 你估香港咁咩 日本都有窮人 窮人點會買iPhone
同意,依家少左好多人用iphone
淨係得部iphone,無用成個apple生態咪易轉
邊個會係 amazon 買iphone
你都好撚柒 建議收返埋
而家呢個世代基本上有共識
柒頭先用Android
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞