大學notebook優惠幾時出

1001 回覆
10 Like 19 Dislike
大學優惠同電腦節 有巴打講過係清倉底貨或者蕭零件翻新機嚟

多十個你依種人 唔係真都講到變真啦
利申 唔信全部機都係倉底

睇牌子例asus
HK notebook apple iMac 個頁啲嘢打撚錯晒
Apple back to school今年會唔會出

唔會再有 Back To School,唔洗等
Apple會唔會係倉底貨架

Apple唔會

我都話左APPLE連係AOS都會REPACK退機賣
D人完全扮睇唔到

iPhone 實有退貨機,MacBook 真係唔知

你諗下你有冇見過macbook維修係俾係換翻新機?
咁你就知apple會將啲冇大問題嘅退機點做

咁根據你呢個講法,就算去Apple store都會買到退貨機架喎

Apple唔會

D人完全扮睇唔到

咁根據你呢個講法,就算去Apple store都會買到退貨機架喎

屌我都話試過online store買macbook air
佢入面個盒都係爛 部機身又花又有死點
明明係全新個盒包晒膠
連個盒爛咗佢都照包呀屌

Apple唔會

D人完全扮睇唔到

屌我都話試過online store買macbook air
明明係全新個盒包晒膠
連個盒爛咗佢都照包呀屌

apple萬歲
生活態度嘅野你識條鐵咩

Apple唔會

D人完全扮睇唔到

明明係全新個盒包晒膠
連個盒爛咗佢都照包呀屌

咁有冇得退貨啊?
有冇人知HKNOTEBOOK有冇得分期?幾多息?
Apple又冇得分期,要去card center又要息
豐澤apple macbook pro係唔係有得分期?
幾時會個買macbook pro有咩贈品
幾時會知買macbook pro有咩贈品
poly macbook pro冇touch bar得128gb,冇256gb
poly macbook pro冇touch bar得128gb,冇256gb

唔係加 1500$有咩?

冇256gb,冇16gb ram

講緊13吋

講緊13吋

http://www.hknotebook.com/np17/m.polyu-apple/pcs-info?pid=mbp13h
This ??

睇漏 但13吋係冇16gb ram

講緊13吋

http://www.hknotebook.com/np17/m.polyu-apple/pcs-info?pid=mbp13h
This ??

睇漏 但13吋係冇16gb ram

迫你自己去買
有冇人用過macbook pro,8gb ram 夠品夠
有冇人用過macbook pro,8gb ram 夠唔夠
有冇人用過macbook pro,8gb ram 夠品夠

我都想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞