[延續撚伯主題] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
Current players who were in Lampard’s Squad in Jan 2021: Kepa, Mendy, Thiago Silva, Chilwell, James, Azpilicueta, Kante, Kovacic, Mount, Pulisic, Ziyech, Havertz.
順便紀念埋佢
橫掂都係最後一季
蘇你老母臭閪B咩!
we need frank!
要串王零職業道德黎加做兩個月condom
2019就有大帝暏
2023仲有邊個大帝要壓呀
幾時到cow ball
唔差在叫埋朱志光啦

我有冇份被玩埋一份
印英超字就香港印啦
印錯印歪上下倒轉都屢見不鮮
||
Chelsea has contacted Toyuenyufu (trust me bro)
見疑即報!
閃避求!
BREAKING: Chelsea have contacted Chan 7 (@Trust me bro)
屌你老母笑撚到我傻
笑撚死
屌請移英手足好過啦
Handicap 咁
Chelsea have contacted Chu Chi Kwong!
Leon!Help!
Leon where are you going?
前歐冠歐霸得主我轟明帥賓賓
又係班冇料冇經驗助教
車路士同李斯特城同一日炒領隊,立即傳出李城有意搵樸達接任,不過樸達就以「想休息一下」作理由推辭。有傳李城將目標放喺賓尼迪斯身上,甚至已經開出咗合約俾賓尼迪斯考慮。不過呢位西班牙教頭曾經喺訪問透露,離開愛華頓之後推咗超過20個工作邀請,因為佢想搵一支可以有時間俾佢建立嘅球隊。目前李城深陷降班危機,又面對財政問題,賓尼迪斯會唔會有興趣做「救火領隊」?

#NowSports #英超

更多互動資訊,盡在Now Sports Instagram:
https://www.instagram.com/nowsports.hk/
岩岩拎住同花順678910J 梅花 6隻任砌
最後成場都冇人打5隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞