edan 會唔會成為第一個北上奶共既 mirror 成員??

73 回覆
64 Like 244 Dislike
大家都話佢係世界仔, 專門討好公司, 擦公司鞋

而大陸正正就係唔需要才能, 只需要識擦鞋就得
參考香港明星講句「我是中國人」「中國一點不能小」, 已經成班大陸人打哂J咁
只要佢識擦中共鞋, 話自己好愛中國,是中國人, 就可以北上發展

再加上佢夠靚仔, 樣貌方面已經吊打大陸果D 小鮮肉明星
而且家陣mirror 係香港幾乎無乜發展空間.......fans都到左上限, 得返一班死忠
12子既排名幾乎唔會有大變化

想突破就只有北上發展.......到時賺既錢多過 姜濤+ anson
返到來香港可以踩住 姜濤+anson 頭上
邊忽靚仔
講真,係幾似
身為XGU 畢業的佢英文都咁差, 大陸人會覺得有親切感
會唔會同佢拜年
成段嘢都好make sense,但靚仔真係唔靚仔,重作

李澤楷 咁喜歡賺錢, 而且手下有一班男團, 一定唔會放過呢個機會

眾所周知, 係大陸發展, 講既唔係實力, 而係人脈
你有人脈, 就算你幾廢都好, 都可以瘋狂上節目, 拍劇
所以就係呢個原因, 大陸明星 永遠紅唔出國
因為佢地無實力, 靠大陸人脈搵食......離開中國, 就無人脈, 無得玩

李澤楷 係大陸官場有人脈, 再加上第二股東是中聯通
只要搭好條路, 就可以送mirror 北上搵食, 瘋狂上節目, 拍劇

分分鐘mirror 仲可以輕鬆食大陸明星
姜濤食楊冪
anson lo 食黃曉明
edan 食迪麗熱巴
lan 食范冰冰

跟住就可以上春晚, 一齊唱「我和我祖國」, 同習大大握手
姜濤:「習大大, 你很高大上喔」
edan:「感受到習大大的溫暖傳篇我全身」

習大大睇完 mirror 跳舞, 問身邊既李澤楷:「這是正式錄用的男團嗎??」
周柏豪 都同黃之鋒合照過啦, 一樣照上大陸奶

到時話自己 follow 錯左就得
係都 anson lo 去先
咁都叫靚仔...
隨便係街都搵到幾件好過佢
係都尸兄先
反鏡撚講咗咁耐,社運之後幾時先有第一個北上嘅mirror成員呀?

好似你地主人講收復台灣咁,講足幾十年都得個講字
係 就好了
又有廣告從業員花生互屌睇
努力!
再加上佢夠靚仔, 樣貌方面已經吊打大陸果D 小鮮肉明星
呢句多左
香港紅咗就北上 定劣黎
算把 ,唱歌咁難聽
咁都叫靚仔 樓主一定好樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞