洗冷氣黑店

48 回覆
20 Like 3 Dislike
我屋企冷氣用左十幾年啦喎 係上年洗完冷氣就話雪種唔係好夠 話幫我加 個到收左我3千幾
其實只要答個咁簡單既文字, 已經扭轉左公司既名聲
家用機邊個咁好同你入種,又要燒多條喉,咁麻煩邊個會做
呃錢,如果真係整唔到就換過部
用咗十幾年就換過部,你啲個價錢加少少已經換新機
分體有無見佢駁錶睇先
就咁望同用手度冷風話唔夠 9成呃錢
一般唔使𠝹膠,除非冷氣佬手多
通常有一粒螺絲鎖住面罩,拆完螺絲,鬆開膠扣,就可以拆面罩,拆完面罩通常左下有舊野鎖住部機,鬆左佢,就可以成部拉出黎。

1,1.5匹正常1個男人就夠力,2匹就唔好搞啦,驚你整親
我屋企換冷氣要搭棚,好多野要搞,係上年發現飯廳部機唔凍就搵左間冷氣公司來檢查,洗完佢就同我講部冷氣污糟同雪種唔夠,洗完再入返雪種就可以。
我話你全屋冷氣要換新機呀
咩係吸塵大法?
有冇甩去水喉教學?
佢個陣好似就咁拿左樽野入黎 之後唔知搞左啲咩就話入左 成個過程個幾鐘到,上年既事黎 已經唔記得咗
入個幾鐘漏曬都唔洗咁誇
如果你換機要搭棚,咁入雪種都要,你好大機會俾人呃
坐開office個d就咪搞啦,一陣慳幾舊但跌撚爛部機
Chiller就真係要咁耐,睇嚟班冷氣佬真係睇住佢嚟食
坐office都要似返個男人囉,咪做東亞病夫,人地啲印度佬個個自己洗
肚腩大過頭,唔建議
個吸塵機吸去水喉會唔會玩完?驚吸到水
響Carousell搵 jor 個評價好高的洗冷氣師傅,就係咁洗窗口ac,叫乜乜king engineering,WORX鋰電槍主要架撐,自己DIY唔想投資太多可以淘寶水槍,好鬼平

洗得好唔好?部冷氣算乾淨交貨,不過手尾好拿西,洗ac落離D灰塵完全唔理,地板都算,沖塵網沖到個去水口塞9 jor完全唔理,要我自己執手尾,最L火係ac d 陳年灰跌落洗衣機同牆身條罅度,我老母過兩日清潔撩到少少出黎問我係咩,我先用條長棍撩到一大堆!博你睇唔到就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞