(有圖)嘩屌 係書展見到個肥婆著褸屌裙

187 回覆
34 Like 624 Dislike
如果係鬼妹就幾合理
乜9都影 人地又無做d咩
想引人屌肥婆博存在感

宜家真係好多呢啲肥婆post
屌嚇死一睇到標題以為係自己
肥婆著就唔係褸屌裙
係褸打裙

應該係瘦底但長期唔做運動坐係度果啲
屌好嘔心
睇d肉好 '泡',應該水腫,坐得多血氣唔好,又或者成日食甜野飲野太甜,只要戒甜同做一d腿部按壓就有得減。

好少事
成班都係仆街黎

咁撚樣都要擺人上黎批鬥 攻擊人地

有幾位巴打幫條女講一兩句說話
然後樓上又一大班傻閪無啦啦話班巴打仲肥過條女
所以唔覺條女肥

乜撚野邏輯黎?

中學雞就咪撚上連登啦

都係個句
好似樓主既呢啲臭毒撚都係唔好出街好啲
可能第日都你俾人影相post上黎話樣柒
他朝君體也相同
想引人屌肥婆博存在感

肥婆點解唔屌得?

咁我覺得樓主仆街無品 點解又唔屌得?
成班都係仆街黎

所以唔覺條女肥

乜撚野邏輯黎?

中學雞就咪撚上連登啦

都係個句
好似樓主既呢啲臭毒撚都係唔好出街好啲
可能第日都你俾人影相post上黎話樣柒
他朝君體也相同

隨便影囉
我現家又無開樣無開名連個頭都睇唔到
我唔明有咩問題
想引人屌肥婆博存在感

肥婆點解唔屌得?

咁我覺得樓主仆街無品 點解又唔屌得?

無開樣無開名邊到無品?
Btw收啦死肥婆
成班on9, 條肥西著左腰封係入面
俾著係個MK妹偷拍毒撚放上黎笑你班人一定嬲到出汁公審佢

我有影到樣咩
成班都係仆街黎

所以唔覺條女肥

乜撚野邏輯黎?

中學雞就咪撚上連登啦

風間
係咪抽咗上身脂 無抽下面吖
算啦大把好似樓主呢d on9仔
自己其實又毒又柒,肥婆都溝唔到既男仔都係咁彈其他人呢樣唔好個樣唔好
只能登你陰公豬
自己其實又毒又柒,肥婆都溝唔到既男仔都係咁彈其他人呢樣唔好個樣唔好
只能登你陰公豬

一諗到成班頭油毒撚圍埋一齊討論呢條女點點點個條女點點點就好想笑
只能登你陰公豬

一諗到成班頭油毒撚圍埋一齊討論呢條女點點點個條女點點點就好想笑

收啦死肥婆
正正經經減下肥食少d肉好過啦
樣又冇開名又冇開
咁都叫公審?
上面啲肥閪心靈好脆弱
屌撚到佢變瘦
睇d肉好 '泡',應該水腫,坐得多血氣唔好,又或者成日食甜野飲野太甜,只要戒甜同做一d腿部按壓就有得減。

好少事

我前面已經係咁講
下半身肥唔關食肉事,係食澱粉質
同埋橙皮紋要做機先減淡到,仲要都係有紋,只係無咁覺眼
信我條女ptgf嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞