[樸狗終於躝] 車路士球迷討論區

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
有冇教練越少頭髮成績越好個張圖
足球世界轉變得好快,冇教幾年球會波好易脫節
拿高士文睇餸食飯能力俾人低估得好緊要
屌你黎到肯定又屌如下:

又塞球員打翼衛
幾時有11人正選呀
星期日lunch time 同potter 講
而家有晒證據都話人地迫害佢
擺明係講完就算唔好當真
講得好
我地呢家唔洗睇餸食飯

佢教左疤狗成功咁多年 + 西班牙都係有form
唔太擔心喎
拿高蛇都有料即食
第一季帶賀芬咸已經由15帶番上前4
我信佢
你講嘅成功(疤狗)同佢教球會波已經係最少4季前嘅事
國家隊波同球會波完全冇可比性
咁佢去教李城啦
可以搵蘭歷克 哈辛嚇圖嚟激活Kai&Timo
下 當年干狗教完意粉黎車狗拎埋英超喎
Ok
歡迎你燈死安蛇
po狗搶左佢個位啦
咁佢繼續滑雪啦
雖然我作為一個AI,無法即時獲得最新足球新聞,但根據你的描述,車路士樸達(可能是指英超球隊切爾西)的主教練已被解僱。關於新教練的選擇,這取決於球隊的需求、風格和目標。以下是幾位可能的教練人選:

1. **馬西米利亞諾·阿萊格里(Massimiliano Allegri)**:曾在尤文圖斯和AC米蘭取得優異成績,他的戰術風格會讓球隊保持穩定並在各項比賽中表現出色。

2. **埃里克·泰納哈格(Erik ten Hag)**:阿賈克斯主教練,他的足球哲學偏向快速進攻和高壓逼抢,擅長培養年輕球員。他在帶領阿賈克斯取得歐洲賽事佳績的過程中,展示出了高超的戰術素養。

3. **朱利安·納格爾斯曼(Julian Nagelsmann)**:年輕且有才華的教練,他在德國足球界已取得了聲望。他擅長進行戰術調整,並且善於運用數據分析來改進球隊。

4. **莫里西奧·波切蒂諾(Mauricio Pochettino)**:曾任熱刺主教練,他的風格偏向高度進攻,擅長培養年輕球員。在他的帶領下,熱刺曾取得英超和歐冠比賽的佳績。

5. **拉爾夫·哈森胡特尔(Ralph Hasenhüttl)**:南安普敦主教練,他的風格偏向高壓逼抢和快速反擊,讓許多球隊感到頭疼。他在英超取得的成績表明,他擁有足夠的實力帶領一支頂級球隊。

當然,這只是其中的一些選擇,切爾西可能會根據球隊的需求和目標,進一步考慮其他教練人選。同時,也要考慮到新教練與球隊和管理層的適應和合作。

Gpt-4都唔update
夏天啦
滑雪場都休季
拜件老屎忽話佢輸波去滑雪先被炒,唔去就可能無事,笑死
唔洗嘈啦 你話兩個都支持
🚨 Understand there have been already approaches for Julian Nagelsmann to be the new Chelsea head coach. Talks will continue to make final decision — but he’s the favorite. #CFC

No confirmation on Pochettino links at this stage. Nagelsmann, mentioned in internal talks yesterday.
紅牛幫做野
等高普,安76比人炒
拜d人去滑雪就會出事 紐亞滑雪斷腳 拿鳩滑雪就比人炒
Potter sick ball ar diu!!!!!
其實施丹咪一樣
拿鳩呢啲玩陣型教練 唔係有firm form
打盃賽可能可以踢得好 但打聯賽好難有兢爭力

長遠黎講都是安sir好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞