2023 Ruel tour

16 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇人識Ruel
有呀!!身邊無人聽佢, 要自己睇concert
2019自己睇左
嗰陣第一排摸埋佢
今次同一個場開諗緊睇唔睇
same
買完先發覺原來無實體飛 好想留念啊 🫠
佢勁高質但冇人識
歐美嗰邊佢人氣都跌左好多新mv得幾百K views
呢啲細場係咪越早到就可以企前啲
我記得我嗰陣六點到 不過一個人好易逼前
你地有無買vip 😂 可以優先入場
Not Thinkin' Bout You 好聽

主要得大洋洲人識佢 (新專得澳洲/新西蘭 debut Top 10)

最近新專都好聽,個人比較鍾意loop 以下呢啲:
Sitting in Traffic
Set Yourself on Fire
If and/or When
End Scene
西方歐美本身冇人識,得澳洲同新西蘭入到排行榜

希望佢有朝一日行到Justin Bieber /Harry Styles路線紅到
佢新album好正 如果係harry styles/shawn 出一定紅爆
growing up is ___都好聽
golden hour係痴線 雖然首歌唔係佢嘅
買咗
仲 猶豫緊.. 🤣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞