[LIHKG] Galgame推薦及討論區 89 再見,明羽杏子...アマカノ2+ 4月28日発売

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
https://twitter.com/icetea_art/status/1624407914755813377?t=QwTcaiy3ltNXISPI4zAfNw&s=19

呢種胸就最好
唔大唔細,大得黎又唔會好失禮成隻奶牛咁副
,細得黎但又恰好一隻渣取

溝女溝呢type就最正
btw講起胸型單野,就諗起圓周率套野個主角
咪姐係幼女控...
我唔係幼女控……
我觀念係好似圓周率套野個男主角咁,你睇過就明

ching唔好咁痴線
依家咁多傲嬌男 唉
雞ching:

正常砌返又得 ガンプラは自由だ
成日睇佢d j圖
但從來冇玩過
我係鍾意16~21歲左右
呢段年紀唔係幼女
一個少女,最美最青春也最令人難忘的時候就是十六歲年紀,而這個年紀也是古人讚譽貌美少女最多,如蘇東坡曾有詩云“二八佳人細馬馱,十千美酒渭城歌”,《三國演義》中描繪貂蟬:“其女自幼選入府中,教以歌舞,年方二八,色伎倶佳,允以親女待之。”
食幻幻都有書包拋
可摸耳吾巧浪費才能
講起 nini
你之post嘅https://www.youtube.com/watch?v=GaKm-bwXLiQ
我每日都忍唔住loop幾次
以前好流行呢d音mad惡搞
夜神月同藍藍路都好多
逢成個人都好多反差
係學妹但似阿媽會照顧人
感覺好惡但真係好大既事上會肯原諒人
唔多野講但出聲會調戲人
最緊要係一開始把聲勁冷淡但後期會溶左人

加上佢整體event 比其他角色甜
做到人氣角色好make sense

(學姐同班長動畫做得好好,
但我覺得本身遊戲劇情偏悶,
而且好多性格缺點係動畫係完全消除左)
公司冇人認真覆

反差還好
我鍾意逢線係因為她一開始一直對我冷冷的愛理不理,

中期開始卸下心防,神色之中雖然偶爾有三分薄怒,卻倒有七分靦腆
cv仍都做到中期把聲由冷冰冰轉到嬌聲嬌氣

大後期,勝負已定,其實差在邊個告白先,唔單止其他角色冇曬story選擇副住你要玩遊水妹線

對話方面:由每1次估到頭破血流,到大後期個女仔主動讚你skip對話,唔洗再估,對話都可以須理自然咁落去

音樂:去到day 30左右,大局已定,連個音樂都唔同左,玩家會開始feel到聖誕將近,戀情已經進入細水長流階段,好快就要聖誕約個女仔出黎,雙方都知道無論邊個做主動 ,另一方都會接受,聖誕將近之事,雙方都暗暗記在心裏,昔日各種柔情密意之事於心底滾了幾轉,心中都是說不出的歡喜,但誰都不好意思當面說,清澀青春感max(去到呢到其實有勾起以前中學溝女點點滴滴

但就如游水妹最尾告白所講,依戀之情其實早已於日常之中溢流,,無法再遮蔽,若果玩家有細心觀察(好似我咁)

會發現去到大後期日常對話or事件,逢總會霎時之間變成了嬌滴滴的小姑娘。但這神氣也只是瞬息間的事,她微一凝神,臉上便如罩了一層寒霜,試圖去遮掩相戀之情

所以當雙方坦誠相見個陣,會有種真相大白,大快人心,瞬間依戀之情填胸的感覺

最尾溫泉告白果到,未開言臉上先紅,眼淚流了下來,可是臉上神采飛揚,又是害羞,又是歡喜,如今諗起都歷歷在目

在這性癖妖魔鬼怪,百鬼夜行,戀愛又講求速成文化大背景之下,玩呢個game勾起曬我玩galgame的初衷同當初青頭個陣當純愛戰神ga個種堅定,只覺同個女仔一齊,天下間再無難事,豪氣填胸個種feel🔥🔥🔥
真係經歷過or玩過先明

真不是一個《甜》字了得,可以概括

有手感
我90分

佐天
有新製op ed, 都好高質
收貨
未睇今晚睇咗惠惠先
炮姐冇咁大
今集柚子劇本同以往一樣咁廢 唔洗用腦啱哂
夏和小功力好左 有啊妹Scene先有趣小小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞