日本啲節目家下玩到咁盡? (芸能人が本気で考えた!ドッキリGP)

39 回覆
4 Like 9 Dislike
Youtube search下,再唔係好似#20咁去B站
仲有,想睇live可以去呢度學

移民前的準備---睇電視
https://lih.kg/2782091

睇晒pin msg嘅層數
美國Scare Tactics?
咁我都明,堅嘢分分鐘死人
咁有冇一個半個係堅
Scare Tactics?
有個節目london hearts啲整蠱好有心思

50ta嗰單好經典
呃個發歌手夢嘅搞笑藝人
扮有唱片公司睇中佢,幫佢出道,出碟
搵埋幾千個假fans睇佢出道演唱會
最後喺演唱會最尾整落穴陷阱,再同佢講全部野都係假嘅

好笑之餘其實真係幫到個藝人圓夢
可能都係有劇本,但係好睇就算啦
Viu雙龍出海....
冇睇呢套,但係啱啱望咗wiki
個玩法好似差幾遠下

日本嗰個係夾埋啲唱片公司高層,音樂人之類玩個“歌手”
個"歌手"由頭到尾都以為件事係真

例如面試嗰陣全程監控住,叫個高層問啲奇怪問題
又畀啲奇怪題目叫佢即場作歌作詞咁
最神奇係條友又真係作到下,唔係完全無料到
吳耀漢30年前玩過啦
係,我細個之時睇都覺得玩到好盡
佢扮鬼恐怖好多啦
有劇本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞