Bal Residence又成功售出兩伙,無人提?

33 回覆
5 Like 1 Dislike
_*Bal Residence突擊減價最高9%促銷 代理指暫售2伙*_

麗展(0488)和市建局合作的觀塘Bal Residence,早前首輪銷售僅售出3伙後,日前更新價單,將27伙的價錢調減5%至9%,並維持最高11.75%直減折扣,今日以先到先得形式發售;市場消息指,項目今天暫時售出約2伙,為9樓G室、15樓G室,同屬實用面積339方呎1房戶型,價單新定價為656.6萬元、707.6萬元,比之前調減8%至9%,如買家用盡最高11.75%直減折扣,折實價為579.4萬及624.4萬元、實呎約1.7萬至1.84萬元,而項目累售增至約5伙。

麗展高級副總裁潘銳民日前指,Bal Residence已進入拆棚階段,有望短期領取入伙紙。

https://finance.mingpao.com/fin/instantp/20230331/1680247699932/
連登地產台一眾手足向發展商麗新發出聯合賀電
賣出2伙,廣告費已回本,發展商可以惜售!
麗新從此兔氣揚眉
銷量超越安峰,仲唔開香檳慶祝?
咁睇 唔落到 1。6 萬真係唔會賣得晒
發展商係咪唔使回龍
佢減到呢口價都無人理
再減應該要倒蝕
麗新樓賣咁貴
明明個位置咁方便
觀塘咁多人返工
租出去都應該有市場
點解搞成咁
自己做壞個朵
佢宜家呢口價連平手離場都成問題,仲貴?

宜家已經唔係價錢問題,係質素問題
咁佢貴投唔代表我要貴買既
劈到哩口價都無人要
就證明大家都覺得佢貴
你試吓佢賣14k 我肯定1q清
呢個位置不如去抽下koko先啦
麗新衰咩
班發展商真係咁諗
希望佢地承勢再劈價
再減多 20 % 賣多 2 間先
難蛇抽到屋屋?所以買多間咁可喜可賀?
我覺得應該要請你 又搶口又黃又勵志
係唔係近十年第一間地產商賣樓賣到輸錢?
地產商都可以賣到輸錢,唔知點解啲樓痴仲相信自己買樓會賺錢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞