[Cheshire] CLC討論區(15) FREE'SM - 8月CB大發 預祝睿真生日粗卡

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
以前溝咗杯益力多味嘅frappuccino

之前未有綠茶FRAP已成日沖
朱古力Brownie+朱古力碎綠茶打frap又係一流
芝士+芒果肉+芒果熱情果打frap又係正
最正係聖誕拎公司隻火雞打波菜芝士批加粟米湯原原來好好飲
音源係8月3號00:00有定點...

kst 6pm

仲要等到6點...

音源係6點先有 但係showcase1點 通常好多新聞社果D都會係youtube一showcase完就會偷跑po左舞台(根據其他團經驗)(唔知CLC會唔會有

想問下個showcase有冇live睇? 如果有 返緊工就啱啱lunchtime都可以睇到嘅
其實依一程順便探下fd
一齊玩下癲下係幾正
今次仲要GF同CLC CB
一齊追

如果clc仲打歌我都係可以一次過追兩團

唔知果陣泫雅c未佢本身都話夏天

kst 6pm

仲要等到6點...

音源係6點先有 但係showcase1點 通常好多新聞社果D都會係youtube一showcase完就會偷跑po左舞台(根據其他團經驗)(唔知CLC會唔會有

想問下個showcase有冇live睇? 如果有 返緊工就啱啱lunchtime都可以睇到嘅

kst 6pm

仲要等到6點...

唔會有啦
以前溝咗杯益力多味嘅frappuccino

之前未有綠茶FRAP已成日沖
朱古力Brownie+朱古力碎綠茶打frap又係一流
芝士+芒果肉+芒果熱情果打frap又係正
最正係聖誕拎公司隻火雞打波菜芝士批加粟米湯原原來好好飲

試過綠茶粉加signature choco 再加薄荷syrup
果時有蕉嘅就dum條蕉落去再攪咋
波菜批係超正
凌晨五點集合都竟然有20個人報名

希望有秋鴨站..

希望有秋鴨站..

名額幾多?

希望有秋鴨站..

名額幾多?

希望有秋鴨站..

名額幾多?

知足啦,上次hobgoblin初放showchampion得7個人

打歌20個人報名粗卡
知足啦,上次hobgoblin初放showchampion得7個人

打歌20個人報名粗卡

三隊CLC人數粗卡

希望有秋鴨站..

名額幾多?

好彩已經係五點上岩洞
如果又山卡拉10個都冇

希望有秋鴨站..

名額幾多?

好彩已經係五點上岩洞
如果又山卡拉10個都冇

日山
http://www.vlive.tv/video/37310/

嘩原來有三十幾萬心心

希望有秋鴨站..

名額幾多?

好彩已經係五點上岩洞
如果又山卡拉10個都冇

日山

訓都唔駛訓

希望有秋鴨站..

名額幾多?

好彩已經係五點上岩洞
如果又山卡拉10個都冇

日山

訓都唔駛訓

癡孖筋

kst 6pm

仲要等到6點...

8點果個v live先有

kst 6pm

仲要等到6點...

唔會有啦

thx, 比之前schedule果張圖fake左
半夜比肥肥覆 認真幸福
半夜比肥肥覆 認真幸福

咁平時就話少啲人肥啦
半夜比肥肥覆 認真幸福

咁平時就話少啲人肥啦

兩者冇關係肥是事實
典解上面會變左化學台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞