[文貴又中]海航突自爆股東名單 原大股東貫君疑為奇山私生子 已捐全部持股

39 回覆
9 Like 0 Dislike
有睇郭生爆料 就知 郭生其實係國X安全套嘅人, 最吊詭嘅係department head 叫佢查海航
有睇郭生爆料 就知 郭生其實係國X安全套嘅人, 最吊詭嘅係department head 叫佢查海航

聽講支國有人估郭生係雜種用黎隊奇山

近黎又有個姓馬嘅 走出黎隊嗰個姓粟米嘅。

近黎又有個姓馬嘅 走出黎隊嗰個姓粟米嘅。

狡兔死,走狗烹
pish
美國註冊慈善基金會唔會用o黎逃稅用

咪就係囉,而且慈善基金點運作,點分配收入,正苦一般好少理;請返自已人出糧

郭文貴爆左咁多料, 唯獨無爆過習總
Lm
美國註冊慈善基金會唔會用o黎逃稅用

咪就係囉,而且慈善基金點運作,點分配收入,正苦一般好少理;請返自已人出糧

仲要o係美國註冊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞