如果罕見純射手文仔揀踢職業嘅話,成就可以去到邊?

20 回覆
1 Like 2 Dislike
如題🤔🤔🤔
早兩日有文仔港隊大炒啦
香港踢世界杯了
同費托差唔多
文仔往往喺兩、三腳組織之前,已經洞悉到球隊將會點樣組織,從而快對手一步攞到空位。

佢嘅finishing嘅球感亦都相當出眾,燙射、剷射、腳面印波、頭槌等等熟練。

更難得嘅係佢能夠喺對方心臟地帶密集嘅環境之下,埋門一瞬間經常能夠搵到最有效嘅射門方式。
文仔文樂都係世界級級數
重有香港沙維浚仔,佢拍住文仔場場456人地啦

https://youtu.be/MFbnbG4pu2c
仲有黑仔熱血防守
整個youtube channel 推廣下石地波又要比你地笑
媚外賤內既野香港人最叻
點解石地波咁勁 唔去為港效力
唔踢十一人都有五人
係咪唔想為香港付出
唔係個個人都有資格/能力/時間/財力去做職業球員
踢業餘波都可以認真踢 都可以互相學習
你打機唔打到世界第一不如唔好打?
讀書考唔到全級第一 係咪就係垃圾唔好讀書?
有聲, 介紹文仔要特定語氣
以前未紅就係
唔評論佢開班教波 始終都要搵食
但佢而家仲邊有以前咁po石地波啲片
如果睇周傑既描述 估計應該勁過全盛利雲少少
當然啲介紹係誇張咗, 但睇片文仔射術真係唔差
成日俾人拎嚟笑都幾慘
條矛閪踢波叻又點 球品閪到爆 起踭打鳩人佢仲串串貢
又幾靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞