放兩張yahoo團購川婆婆麻辣火鍋放題

29 回覆
0 Like 6 Dislike
火鍋卷已放

fuck u la我第一個留言牙
雖然都係果少少錢不過唔想浪費咗個優惠

唔想浪費咪送俾人囉 仲想回返140蚊
樓主用CMHK 3G 一睇就知係賤種

個時同朋友買左 七月頭食左一次
買個時見咁抵咪買多兩張諗住同另一半去
點知個老闆仔已經話book唔到
話book到都要食9:30
最後我都係送左兩張比人 廢事浪費

係囉 得九點半先有位
樓主想搵水魚?

係囉 得九點半先有位
樓主想搵水魚?

下 我唔知喎 無打過去bk
張優惠寫明有三個時段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞