想問點樣入錢去ib

22 回覆
1 Like 9 Dislike
新手用ib
用hsbc
想問入錢係咪要比手續費

每次入一萬提一萬都比人扣幾百好甘

用hsbc有無得免費轉錢

定要其他方法
去ib禁deposit funds
寫邊間銀行同入幾多錢
跟住佢比你個bank account number過數
入錢無手續費 提款每個月一次免費withdrawal
自己可以上返ib個網睇
俾我,我幫你
唔使手續費 如果係香港ib就可以轉數快入錢
入美金用wire可能要手續費,睇邊間銀行
入港紙唔使
有fps
請問入錢落IB佢有🤔存款利息比番你,幾多厘?
最新可以港幣用FPS入,要用瀏覽器登入account先揀到HKD入,喺個app入面少啲選擇
謝謝,請問入港幣有無利息?
我將fps 號碼係hsbc登記咗受款人,唔洗入ib撳,直接係hsbc app過數畀受款人就得,但每日最多一萬
謝謝,請問入港幣也是一樣的利息水平?
條link入面都有寫港幣
哇,港元息超低,請問IB一年會派幾次息?裡面好似見唔到有講
香港銀行港元戶口入港紙去ib
可唔可以以美金去返同一香港銀行戶口嘅美元戶口?
定係要另外set instruction去美元戶口?
先現金提款
抬一堆錢
Ib office 係金鐘
去到金鐘出左地鐵站
去佢哋最近既麥當勞
打電話上去
佢地會派人落嚟麥當勞攞
隔日會見到數
我Citibank 想加新Payee過數IB個Citibank a/c,但Citibank加唔到,佢話“I can’t recognize the ‘to’ account u entered, 點搞啊
入USD?
係,加唔到new payee
謝謝,請問大額存IB安全嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞