GOT 權力的遊戲 第七季討論區 3

71 回覆
2 Like 1 Dislike
實嬲死龍母,直接出兵打鳩kings landing
肯定又會屌鳩小惡魔話相信佢所以搞到咁
最尾眾叛親離痴左線比Jon snow Ko
如果係咁完美

咁多人睇唔順眼, 證明龍線真係拍得差

書入面係咪都係咁?

龍母
次次好想飛
如果係咁完美

書入面係咪都係咁?

龍母
次次好想飛

書里面冇咁膠
不過收兵收得好猖狂
留名
如果係咁完美

書入面係咪都係咁?

龍母
次次好想飛

書里面冇咁膠
不過收兵收得好猖狂

我寧願要個樣衰d但好戲既黎做都好過睇條撚樣做戲
人地個個著住件戲服都入曬戲似足果個年代既人
你個撚屌龍母一睇就覺得好似d中學生扮大人做戲咁。屌你套劇俾d咁既人破壞曬

Btw,臭佬剝皮佬同王子有演技,就算係套戲幾咁仆街嘛一樣咁多人鍾意
海戰啲鏡頭拍得好差
仲有 olenna 條臭四幾時死 好撚厭世 死廢老
海戰啲鏡頭拍得好差

愈係老屎忽先唔會死
olenna都講到 我見過好撚多聰明既人 但無一個條命長過我
海戰啲鏡頭拍得好差

愈係老屎忽先唔會死
olenna都講到 我見過好撚多聰明既人 但無一個條命長過我

屌佢老母 喺到離間Dany同tyrion
北面一個little finger 南面一個olenna 搞屎棍
認真 睇龍母做me before you真係做得唔差
但一做返權力的遊戲就唔知做乜9
係角色問題定係點
https://youtu.be/Eh993__rOxA
認真 睇龍母做me before you真係做得唔差
但一做返權力的遊戲就唔知做乜9
係角色問題定係點
https://youtu.be/Eh993__rOxA

佢老左好多
King Joffrey 都好好戲
好戲到所有人想佢死
好戲到所有人想佢死

Peter dinklage(tyrion)同佢啲對手戲真係好正
但個人認為龍母都唔係咁差姐
好戲到所有人想佢死

Peter dinklage(tyrion)同佢啲對手戲真係好正
但個人認為龍母都唔係咁差姐

只少佢喺astapor嗰到都演得幾好 講親high valyrian都好型
theon喺海中心睇住冚家剷,返去應該再進化了,佢真係太好睇
Dorne唔係用毒嘅咩
上2季dorne親王個保鏢咁好打都極快ko
今集嗰三條蛇就算死都冇理由唔同euron同歸於盡啦

Btw套劇啲奸角真係好有特色
Dorne唔係用毒嘅咩

應該下集毒發 又俾華佗救翻
Dorne唔係用毒嘅咩

應該下集毒發 又俾華佗救翻

Dorne老母比人捉走 上樓梯個陣好似係裙到拎啲野出黎咁
利申:低清睇
海戰啲鏡頭拍得好差

愈係老屎忽先唔會死

屌佢老母 喺到離間Dany同tyrion
北面一個little finger 南面一個olenna 搞屎棍

阿婆生無可戀
想cersei 同全部人冚包散
其實 night king有無咩背景
劇一直都係一隻不死冰喪屍帶住一隊 white walker
無人知佢想點
有冇人用now hbo 睇( 唔係hbo go)?? 我覺得個畫質好差, 睇開netflix 果d 真係好靚, 大家都係$9x 蚊, 其實netflix 係畫質同片量都好好多. 不過walkjng dead 同 got 都係now, 被迫用同等價錢睇垃圾畫質
無人知佢想點

mad King 大佬
無人知佢想點

mad King 大佬

感覺好似死亡騎士阿薩斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞