s23u, iphone 14pm, pixel 7pro 速度/電量/發熱 比較測試

60 回覆
20 Like 5 Dislike
咁iphone啲相都可以分folder
睇到好開心
利申 用緊14pro max
tim仔仲想擠到幾時
我覺得ip16會係新境象
連登app都可以KO iPhone喇
No,單純散熱差,留意下iphone降亮度就知。唔夠ram應該會彈app多

片中算比面只係用4G,試下5G更快因為過熱而降頻降亮度
係,WhatsApp啲Group相同私人對話相炒埋晒 有次搵Group相俾同事一碌曝光埋條女啲閃卡
中間果部咩機?傻西先會買
而家ios d 功能多左
又widget 又pip
用ram 多左就一定
如果仲有人話iphone 唔使咁多ram 個d 應該係ip4後坐完監出黎

iOS由「1GB ram夠用」進化到「2GB夠用」,今年變「4GB夠用」「12pro 6GB係昆錢」
https://lih.kg/2248888
弱智
其實要解決散熱問題好簡單,就係改用單層底板,但個相機又要咁勁又牙位,無可能用到
點睇s23u相機,U, 散熱,大電,單層底板都兼顧到?
我係指iphone,android咁自由當然可以,所以我下一部電話一定要轉android
🤷🏻‍♀️
慢慢玩模擬器,係岩你嘅。第日出到部好摺機,建議你第一時間入返部。
一熱就暗
而家手上有s23 u 同iPhone 14 pro max

我打嘅game 兩部都應付有餘
差住電打 s23 gamebooster有得直接bypass俾cpu 唔會熱
之前sony已經係咁做。根本就應該咁
其實要 我好少叉住電打機
android 廠就係有呢樣野好,變通得好快,一有廠出啲用戶buy嘅野,其他廠就跟得好快。
apple係基曲手下就變通得好慢,咩都以清庫存為優先考慮。基曲奇真係超級仆街黎,到依家都仲未放type C比iphone

基曲:I love china

iPhone. 或者 apple 嘢
轉用 type c 佢損失大
另外gay cook 係supply chain 嘅勁人 Steve Jobs 搵佢都叫佢打理呢一環同完全唔過問 所以apple 咁多年賣嘢方法唔大變

android 就兩睇 支那個場 乜柒都有 佢哋肯試新嘢 又咁講 因為要符合中共要求 手腳要做唔少 唔係佢哋嘅發展都幾威脅市場
而國際場 機唔多 唔係Sony 就samsung 仲有pixel 撐住吓 Asus 呢啲牌子又上唔到枱 samsung 真係拎住android 大市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞