麥可怡疑錯手PO相「洩蜜」 疑與失婚周國賢秘密撻着

8 回覆
0 Like 10 Dislike

麥可怡已把此帖文極速刪去

麥可怡(Krince)因演出ViuTV劇集《教束》及《二月廿九》而為人熟悉,噚日(26日)喺個人IG上載一張周國賢喺表演上彈結他嘅相片,並引用周國賢歌曲《黑眼圈》嘅歌詞,疑似公開二人關係,不過其後佢極速又將帖文刪去,令網民懷疑二人戀情屬實,並認為佢係錯手誤將呢個帖文上載至公開IG帳戶……

原文:https://hk.news.yahoo.com/%E9%BA%A5%E5%8F%AF%E6%80%A1%E7%96%91%E9%8C%AF%E6%89%8Bpo%E7%9B%B8%E3%80%8C%E6%B4%A9%E8%9C%9C%E3%80%8D-%E8%88%87%E5%91%A8%E5%9C%8B%E8%B3%A2%E7%A7%98%E5%AF%86%E6%92%BB%E7%9D%80%E5%92%97%EF%BC%9F-094606720.html?feature.socialseeding=social
臭西
周生奶左人粒陰蒂未
麥可怡開心啦
終於有報紙報啦

麥X怡 事後照
嚴重懷疑係扮po錯迫好爸爸表態/ 幫佢正名
九成係咁
希望麥可怡見到呢個post
我有啲野想同佢講 真心嘅

你真係好撚樣衰 咪撚再左痴右痴同拍野啦 唔該曬🙏🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞