[SPUNK] Apink (86) 5/4迷你十回歸大發 召集失散嘅Pinkda 3月25同26號九展見!

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
比夏榮vtuber岀道搞到入左坑
好感觸 6年後再入場睇
好多野變左 但又好多野冇變
自己年紀同6粉差唔多 好似一齊成長左咁

男人老狗呢幾年緊係有聽twice itzy new jeans le saxxx 其他妹豬團
不過concert 真係淨係會睇apink 希望佢哋可以繼續走自己鍾意嘅路
今日93line又交換衫著,仲sweet
我已經喉嚨痛緊聽日再搏命嗌完我把聲星期一應該唔洗要
有冇諗過係果堆冇黎過
不過男人老狗一定係25,原來真係個個都中意18,22
細過中意少時>twice>itzy>ivy
發現自己都係個仆街仔
如果有weeekly嚟香港都想睇
出道開始有追,但近年已經冇咁瘋狂
但都好想佢地黎香港
我諗聽日氣氛會再好d,應該多團飛真fans
但最近睇完itzy沉左船
https://youtu.be/diribwUK3sg?t=274

4:34開始正確示範
老老豆豆 我Apink之後已經無其他女團係咁上心
Itzy有聽 但唔係big fan
New jeans同Le 乜乜我直頭無聽過
如果有朝一日Apink真係要解散我都唔會再追其他女團了
冇啦 itzy blackpink都黎過啦 始終唔係最鍾意
2樓?
我近呢2,3年已經好少聽kpop,但上年睇完真真套綜藝沉左IVE又開始聽返
ITZY一路都係有聽下留意下咁,但睇完CONCERT沉撚晒
雖然已經冇以前咁留意apink,但佢黎我一定睇,佢地次次黎都有睇
合照同high five都試過
我都係,人越大,越難投入新團度
冇手燈咁去係咪唔係咁好... 但dm c記啲價錢合理嘅舖頭又好似賣晒/唔覆機 唔想apink佢哋失望
bp,有錢都買唔到,依家好想去澳門但又唔想牛,一定厄人
岩岩地地唱shut down都開心左幾秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞