召集所有鍾意K-ON輕音少女嘅面子#10

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
經過埋今次約frd去旅行,我發現plan行程方面自己去可以唔理人真係幾爽
同人夾真係好煩

呢個真 多過3個已經頂唔順

佢地已經算爽快,但我忍唔住會考慮下佢地會想去邊,所以其實係我問題

經過埋今次約frd去旅行,我發現plan行程方面自己去可以唔理人真係幾爽
同人夾真係好煩

佢地已經算爽快,但我忍唔住會考慮下佢地會想去邊,所以其實係我問題

係諗行程嘅時候就無所謂,放心交比我
但去到嘅時候就西口西面
問佢想食咩又無所謂,最後又多多聲氣
我都諗緊點解會識到佢
同人夾真係好煩

但去到嘅時候就西口西面

上次同阿哥去,好順利

我上年同完家姐去旅行到依加都冇講過野
同人夾真係好煩

但去到嘅時候就西口西面

上次同阿哥去,好順利

同屋企人去係最悶
不過咩都呀哥ko曬好爽
最好同毒撚frd去一齊睇毒野

虎之穴都行咗我兩日

虎之穴都行咗我兩日

由頂樓掃到落地庫
隔離post有玩game送kon嘅figma
不過我諗大多數都係呃人

應該唔係呃人,但係衝榜就要課金,課下課下課既錢分分鐘夠你自己去買一隻
有冇巴打推介同kon一樣咁有衝擊力既動畫

日常番黎講真係無邊套超越到kon
同人夾真係好煩

但去到嘅時候就西口西面

上次同阿哥去,好順利

同屋企人去係最悶
不過咩都呀哥ko曬好爽

又未必既,有時可以分開行動,唔一定要跟死大隊

虎之穴都行咗我兩日

由頂樓掃到落地庫

再由地庫掃上頂樓
仲有間melonbooks真係不得了
最好自己一個去
下星期做水吧佬 爽歪歪
下星期做水吧佬 爽歪歪

有咩咁爽
最好自己一個去

下星期做水吧佬 爽歪歪

有咩咁爽

最起碼冇廚房咁熱先,仲有可以無限睇女
又hea
下星期做水吧佬 爽歪歪

有咩咁爽

又hea

唔係對客先辛苦咩,特別係香港
下星期做水吧佬 爽歪歪

有咩咁爽

又hea

唔係對客先辛苦咩,特別係香港

水吧佬唔洗對客 有order就沖野飲

等到發毛
有冇巴打推介同kon一樣咁有衝擊力既動畫

日常番黎講真係無邊套超越到kon

狼辛都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞