[BUNNIES] NewJeans討論區(10) - 靜待Comeback

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
我都驚呢樣多⋯閔媽唔好湊仔得唔得
好多嘢睇
唔知幾時先睇到呢條
淨係phoning live中字都好多
幸福的煩惱
一定係追到最新先再睇舊架喎
我諗住由舊睇到新
順便見證佢哋嘅成長
兩隻妹豬攪笑到
ty
ty

NewJeans Ditto從去年12月開始在Melon TOP100的成績

1. Ditto真的好好聽

2. 歌曲真的很棒,出的時間點也很好

3. Ditto的中毒性真的很驚人╕╕編舞我也很滿意

4. 這首是我早上起來聽的morning song,今年好像一直都是這樣╕╕╕╕

5. 很有可能年榜第一,就算不是一位也是第二..

6. 我還以為冬天過了之後名次會往下掉呢.. 好厲害

7. 真的很好聽,而且都聽不膩TT TT 一聽就很喜歡

8. 都是在週末早上8點的時候名次往下掉,好好笑╕╕╕╕

9. 我每天都在聽這首歌,拜託趕快出新歌吧

10. OMG從來沒有贏過Ditto嗎? 天啊

11. NewJeans的歌曲真的怎麼聽都聽不膩

12. 感覺年榜第一就是NewJeans了

13. 而且Ditto甚至還不是主打歌啊

14. 我一日一Ditto,上班路上和下班路上一定會聽╕╕╕╕╕╕

15. ╕╕╕╕╕╕這首真的會不知不覺跟著哼起來
跑得咁快嘅喂
咁都年榜第一唔到?
ditto由開頭hyein唱hoo-ooh ooh ooh~已經直擊靈魂,朝早起身聽真係一流,又唔會太嘈
貓反應好快 反射神經完全係貓
唔係好明年榜第一有咩標準?
年尾出有優勢啲?
計全年總收聽量 基本係愈早出愈有優勢
但1 2月唔知因為過新年定咩原因普遍melon總收聽量會跌一跌
我見平時好似要3x 4x萬先排到日榜第一
不過近依兩個月好多時30萬已經穩拎第1
佢地頭10 4首加埋都百幾萬一日已經好癲
我諗要睇吓yg今年出唔出到新女團
出到可能可以鬥下 yg音源不嬲唔差 又有bp師妹呢個名加持
baby mon都唔知要等幾耐
bp都可以用年計
宜家都仲未定成員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞