「花仙子」朱千雪 伙蘇麗珊顏卓靈歐鎧淳拍廣告洋溢青香氣息!!!!!!!!!!!

45 回覆
18 Like 6 Dislike

四位人氣女神朱千雪、蘇麗珊、顏卓靈與「女飛魚」歐鎧淳齊齊合作拍廣告,眾女齊以「女神白」的背心及Tube Dress在帆船上與陽光玩遊戲,青春活力令人目不瑕給,四女都表示今次合作機會好難忘。

四人各有不同的造型,當中歐鎧淳以橙色開窿泳衣上陣在海灘挑戰滑浪,造型健康性感,身為運動員的她在日出下大晒健美身段,抱住七呎高滑浪板在沙灘奔跑,畫面相當豐富!美貌與智慧並重的朱千雪則化身「花仙子」在花叢中起舞,在炎熱的天氣下拍攝,千雪噴上蚊怕水,展現演員的專業躺在草地上擺出多個甫士,感覺清純!她分享新女性愛情態度,呼籲女士要享受過程。

而顏卓靈雖然身為「舞林高手」,但她亦是首次上陣挑戰鋼管舞,穿上背心與短褲,鮮有地展示女人味。蘇麗珊則繼續大晒青春活力,化身工作假期少女的她在古董車上大擺甫士,充滿文青女神味道。

又係dermes
我覺得千雪拍M巾whisper個廣告 正D~
歐鎧淳
歐鎧淳

八婆格
四條女 得千雪一個靚

四人各有不同的造型,當中歐鎧淳以橙色開窿泳衣上陣在海灘挑戰滑浪,造型健康性感,身為運動員的她在日出下大晒健美身段,抱住七呎高滑浪板在沙灘奔跑,畫面相當豐富!美貌與智慧並重的朱千雪則化身「花仙子」在花叢中起舞,在炎熱的天氣下拍攝,千雪噴上蚊怕水,展現演員的專業躺在草地上擺出多個甫士,感覺清純!她分享新女性愛情態度,呼籲女士要享受過程。

睇錯性愛態度享受過程

睇錯性愛態度享受過程

x2
歐鎧淳

八婆格

格格不入
歐鎧淳

八婆格

格格不入

根本得朱千雪一個高質,其餘3個都八婆造作feel

睇錯性愛態度享受過程

x2

x3
個歐鎧淳好撚煩
俾啲記者吹一吹就以為自己真係女神

有冇料爆?點解對佢咁反感
至少有1個係臭閪

睇錯性愛態度享受過程

x2

x3

x4
個歐鎧淳好撚煩

無啊我普通麻甩佬一個咋
初初對佢都無乜嘢嘅
之後見佢拍廣告又拍tvb啲濕鳩嘢
就開始不了

咁只不過係廣告商唔識見好就收
個個都搵佢
佢唔通有錢唔賺咩
個造型麻麻
千雪BB屌打3隻臭G
蘇麗姍好撚柒
個歐鎧淳好撚煩

無啊我普通麻甩佬一個咋
初初對佢都無乜嘢嘅
就開始不了

佢條仔正啲
個歐鎧淳好撚煩

無啊我普通麻甩佬一個咋
初初對佢都無乜嘢嘅
就開始不了

咁你都幾on9
個歐鎧淳好撚煩

無啊我普通麻甩佬一個咋
初初對佢都無乜嘢嘅
就開始不了

咁只不過係廣告商唔識見好就收
個個都搵佢
佢唔通有錢唔賺咩

拍廣告賺錢都唔得咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞