【收埋情人多年】傳53歲譚玉瑛已婚廿年 老公做醫務化驗師?

36 回覆
4 Like 1 Dislike
53歲譚玉瑛由兒童節目主持做到o依家變埋飲食節目主持,陪伴唔少年青人成長,奇就奇在外表唔差嘅譚玉瑛姐姐多年嚟都係冇咩緋聞,形象相當健康!

今日有周刊爆佢有個初戀男友周震聲(Stephen),二人拍拖37年,之前譚玉瑛姐姐講過唔結婚、唔生小朋友,佢哋喺愉景灣同居,男友Stephen仲係做醫務化驗師,報道又指原來佢哋廿年前已結婚,婚事只係家人先知道,而且Stephen更係譚玉瑛姐姐讀中三嗰陣嘅一位數學代課老師,當時讀完中學,譚玉瑛姐姐就搵Stephen補習,二人拍拖,疑發展「師生戀」,男友叫譚玉瑛姐姐做「卿卿」,由於Stephen返工要輪班,所以唔係成日有時間陪伴,又知男友唔鍾意出鏡先一直冇公開。
據報道指,二人近排曾一度冷戰,周刊都問過譚玉瑛姐姐,佢就認o依家關係冇乜唔妥,似乎已經好番,佢亦都未有否認已婚!
《蘋果》問過譚玉瑛,佢透過Whatsapp回應:「無論說甚麼都由它吧!」

屌老母我女神都嫁埋唔撚想做人了
又唔係後生女星 WFC
又唔係後生女星 WFC

有得屌你慌你唔屌
又唔係後生女星 WFC

有得屌你慌你唔屌

五十路
又唔係後生女星 WFC

有得屌你慌你唔屌

你地唔好咁酸啦
派少好多年利是
你地唔好咁酸啦

酸你老母咩屈我地屌個53歲,我屌你老母都唔屌譚玉英啦
佢係咪住愉景灣?
以為佢60+
有邊個夠膽講自己細個睇兒童節目無j過譚玉瑛同蓋世寶

唔好咁啦
你地唔好咁酸啦

53歲停經無限中出先正你都on9

唔好咁啦

唔好踢爆你地?
派少好多年利是

學到嘢
你地唔好咁酸啦

你地唔好咁酸啦

咁汪明荃又係咪可以無限中出?

我真係冇
識j一定係j張潔蓮同張美妮

我真係冇

你無=你性無能

我真係冇

自己鍾意煲老藕等於全世界都鍾意
嗱!呢位巴打就識貨喇!
Jacqueline姐姐

我真係冇

自己鍾意煲老藕等於全世界都鍾意
嗱!呢位巴打就識貨喇!
Jacqueline姐姐

咩Jacqueline,醫暗瘡咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞