秒回

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
冇人鳥

想死,唉

衰一次已經可以釘死你

點解咁殘忍......一個機會咋.....
早晨

Hi 返埋今日放假 興祝自己生日

入海記呀?

搭地鐵?
早晨

Hi 返埋今日放假 興祝自己生日

入海記呀?

搭地鐵?

係呀 去op瘋狂過山車

越礦飛車最好玩,新果個好一般
唉突然諗到屋企老人家係度數日子咁
我又係搞到自己sad sad地
如果是但一個去咗
另一個係咪會好唔開心?
對咗幾廿年 點捨得

對左幾十年,其實係福,我諗到時咁老,另一半走都係一種解脫,留低嘅亦都會係愛,係真摯嘅回憶。倒數就睇你點睇,把握你嘅時間,陪佢地度過,做到無憾,走嘅時候無憾就已經係好好咁完成咗呢一生人。
如果是但一個去咗
另一個係咪會好唔開心?
對咗幾廿年 點捨得

對左幾十年,其實係福,我諗到時咁老,另一半走都係一種解脫,留低嘅亦都會係愛,係真摯嘅回憶。倒數就睇你點睇,把握你嘅時間,陪佢地度過,做到無憾,走嘅時候無憾就已經係好好咁完成咗呢一生人。

對走嗰個,因為辛苦左一世人
如果是但一個去咗
另一個係咪會好唔開心?
對咗幾廿年 點捨得

講真,我地一直都係為呢個目標奮鬥,可惜自己嘅幼稚,令到一切都冇可能了......
如果是但一個去咗
另一個係咪會好唔開心?
對咗幾廿年 點捨得

講真,我地一直都係為呢個目標奮鬥,可惜自己嘅幼稚,令到一切都冇可能了......

走先會幸福d,留低果個都幾慘,

相處左咁多年,突然得番自己
如果是但一個去咗
另一個係咪會好唔開心?
對咗幾廿年 點捨得

但其實幾十年都會睇得化既,另一半走左,知道佢幸福,自己都唔會話太難過,反正可能遲啲都到自己,同埋仲有留喺到嘅野呢

講真,對到幾十年,已經係對大家最好既福份,夫復何求呀
如果是但一個去咗
另一個係咪會好唔開心?
對咗幾廿年 點捨得

但其實幾十年都會睇得化既,另一半走左,知道佢幸福,自己都唔會話太難過,反正可能遲啲都到自己,同埋仲有留喺到嘅野呢

講真,對到幾十年,已經係對大家最好既福份,夫復何求呀

唉,睇返就覺得自己幼稚,明明係可以做到,明明一直都好努力,但點解會咁錯,幾有悔意都冇用
今日邊個夠我早
未試過咁早起身
未試過咁早起身

比我叫醒左
未試過咁早起身

比我叫醒左

你諗多咗
膠巴

做咩

聽日first-aid番唔到學溫書 後日開始又要比心機

first aid輕鬆

學到骨折包紮又係唔係好識

我包錯大手掛 都合格

我屌牙
今日邊個夠我早

今日邊個夠我早

Save it
今日邊個夠我早

琴日又唔夜啲瞓陪我
今日邊個夠我早

琴日又唔夜啲瞓陪我

今朝要早起
Hi
今日邊個夠我早

琴日又唔夜啲瞓陪我

今朝要早起

今日邊個夠我早

琴日又唔夜啲瞓陪我

今朝要早起

朝早打個飛
今日邊個夠我早

琴日又唔夜啲瞓陪我

今朝要早起

朝早打個飛

今日邊個夠我早

琴日又唔夜啲瞓陪我

今朝要早起

朝早打個飛

如果想做誰的寵兒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞