拎住成疊阿布泰Coupon,真係心如刀割!

332 回覆
573 Like 56 Dislike
冇買過
同佢大佬一樣小學程度
買股票支持 一傳媒,隂影咪仲大。
佢錢都袋鳩左架啦,你快d 求其掃d 野走止洩好過啦
幾年前你講呢句
一定俾人屌到化
見到你而家咁講 真係得淡笑
你呢句錯閪晒啦港豬 就係你地蠢先會中林狗嘅計

「人地追鏡粉又好買阿布泰又好其實都唔關移民撚事」

佢影響香港人公眾利益?點解唔關移咗嘅香港人事?

移民果班好比戰亂之前搬走嘅荀彧 諸葛亮 張昭
走咗再謀平定天下 日後大把事可以幫
而唔係故步自封 留戀化成人間地獄嘅戰地而白白送死

宜家就係話留港撚養虎遺患 留港撚助養林竟藍反咬香港一口
即係留港撚港豬 唔FC就買所謂黃店嘅水魚 都係唔小心做咗暴政幫兇

香港地仲做到生意嘅 早就由藍操控行業頂層 你買黃店 啲供應商都係藍 所以幫襯真黃定偽黃 藍店都係最終贏家 你走咗抽空經濟 先會有用

香港人移民仍然有香港人嘅身份 所以就關我地事
藉口 有人五位數都夠膽出去移民 你正正常常嘅人點會咁小錢都預唔到?

你移唔到就做順民 學好普通語 學識批鬥同刷鞋文化 努力OT谷GDP養高官同警察 一世供樓做藍企終身奴隸 放假俾魔鏡洗腦 然後又再好似機器咁工作唔停 養活暴政
五折放返出去
躺平唔得嘅

再講大把人英文唔好,拖家帶小仲要養老豆老母,好似你講咁易咩
我哋藍友就醒
由鳩楊明間爛閪燉收皮
點似啲黃尸細蚊仔咁易畀所謂黃圈呃柒
又係呢個唔識裝修嘅裝修佬
唔得 躺平都要消費 都要住屋 你唔死又唔走都係幫撚pooh 回血
係連登唔移民就係死罪
你有時又幾正常
用撚晒佢買香港人嘢啦 條撚樣走硬數唔好比佢食晒2邊
良心裝修佬爛尾拒絕執修 仲串返人話一齊攬炒(4)
https://lih.kg/2866556

裝修到間黃店喊晒口
免費派咗佢啦 唔好再作孽了
你得兩間鋪揀?
係呀. 我屋企出面得2間士多. OK?
快啲用晒佢
醒到咁
唔呃你呃邊個
咁你啱食嘅話
佢依家政治投誠咗
你都可以照買㗎
你既然係為實用
利用呢種盲目心理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞