唔知幾時開始me time 變左禁忌字

11 回覆
8 Like 12 Dislike
有時happy Friday 約下朋友又會有同事酸話你緊係得啦…有工人幫乜乜乜…
以前掉底個仔比家人湊幾日同老公去旅行又比班道德塔利班朋友/同事話你唔夠母愛,咁都捨得個仔…
朋友個仔平日比婆婆湊過夜又比塔利班串9人地好舒服又成

再留意網絡世界,有kol / 網上既人曬多d me time 既相又會比網友judge 唔洗湊仔咩,呻下湊仔辛苦,又好話你無母愛預撚左啦

總之,而家做人老母一家要對外宣稱好撚鐘意湊仔,人生最大訴求就係湊仔咁先政治正確
一句講晒 關其他人撚事
又咁講
無人叫你周圍話人知你去邊度同邊個去
仲係香港生仔 你值得擁有
19年前生架
原來掉底個仔比家人湊幾日同老公去旅行, 講句咁都捨得個仔都叫道德塔利班?
講返轉頭, 你做咩都有人講架啦, 你以為日日湊仔既媽媽唔會俾人講咩?
咁care jm9,根本把口係人地到,華人社會最鍾意七嘴八舌說三道四,洗鬼理咩
以前年少無知,add左同事fb, 而家唔敢
成日上連登唔洗湊仔?
覆佢呢兩句
關你撚事
關我撚事
有腦嘅人都知,過咗1985年6月12日就唔應該再喺香港生仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞