[V FOR VICTORY ] LA Lakers | Mamba Forever 迷羅討論區(410)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
@Nick_Yeung❤️

無嘢做睇吓算啦
等星期四審判
對腸輸少廿分當贏左 呢季完啦 大家都攰啦
AD換牛未
季尾仲有幾多cap剩去留人v仔留唔到反台算了
Lebron既指導起左作用
毒藥合同
佢同我一樣本身反詹,但係慢慢俾Lebron精神感化咗
其實正常人點會反詹 反得多數係黃屍傻閪
是,自從撐詹之後個人都開朗咗健康咗,人工都高咗
5毫變左1蚊?
又係時候詳細分析下下一場打陽,派定心丸俾班手足

陽為左拎kd,基本上犧牲晒個bench
我地個bench根本屌打
ayton喺ad面前完全係拎黎搞笑
我羅+mk已經 >>>> booker
至於cp3我地隻vKobe 已經守撚到佢一棟都無
我地仲贏隻van

呢場主角將會係van

Lakers let’s gogogogo
你話羅v屌打booker都算
Mk都拎嚟講
分分鐘ad又過唔到廿分
自從羅出番好似有啲軟腳可能屌女屌得多左
下場V 第一節draw 到ayton 4犯 坐到第二節 一出5犯 之後AD 打爆個底 Dlo ,MB 因為上場比V 搶晒鏡 下場起機Dlo 8/9 3分 MB 7/9
https://youtu.be/ywJDWuywpug

如果去勇可能已經變咗下一個curry
有料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞