BALENCIAGA算唔算最鳩hea嘅名牌

177 回覆
798 Like 25 Dislike
人地係整比大陸人用唔印大隻d字佢地唔買
會開呢啲po一睇就知係冇打扮開又係窮撚有錢人買名牌都會買低調嘅嘢,對於有錢人嚟講只係uniqlo t-shirt要咁多設計做咩?呢啲講緊係落街買餸嘅衫,窮撚買得嗰一兩件未用唔著呢啲設計。50歲男人唔著呢啲純色素T著潮牌
其實邊條友將佢譯做巴黎世家?
Balenciaga,Off White呢啲真係唔識欣賞
我是但畫件tee,賣10萬
你唔買一定係寒酸窮
仲有celine個啲懶係簡約風 其實係鳩hea風
感覺同李寧差唔多
1999到呢學好中文先買paris世家啦
當celine死㗎
啲料仲雞過balenciaga
樓主唔敢覆
Visvim?連logo都無
咁都比你入到位
arial bold
係 佢啲鞋真係超吸引我 啱啱出對3xl 又係
我都記得啲野係突然間轉左品味咁
你講得出呢句證明你眼界好細 根本唔識Fashion 同埋上面啲人都係人講佢就講 有冇睇過場show同d design concept都唔知 有時啲人對Fashion嘅了解就係咁 完全唔識嗰個品牌嘅風格 設計 就咁拎其中一啲item嚟笑 對Fashion零認識,可以睇吓下面嗰條片。起碼睇完你會知呢個品牌做緊乜,同埋點睇一場Fashion show。
https://youtu.be/TxLqV0Z4z44
支那人最鍾意比人睇到著哂牌子上身
見過有件裇衫成件印哂個牌子柒到仆街
自從聽過有人叫佢 白撚痴架 就改唔返轉頭
就好似 "差到瀨屎" 個 case 一樣
你知唔知咩係新細明體?
好簡單首先字體有分襯線體(Serif)同無襯線體(Sans-serif).

而新細明體係著名嘅襯線體之一。

而Balenciaga個logo字邊度有襯線?

稍微有讀過design嘅人一睇就知佢唔會係新細明體。
最諷刺嘅係你評人哋design?
唔識就咪亂用啦,只會顯得你無知。
有咩名牌唔係咁?
呢個牌子唔係俾你買 你諗多左
Designer
奢侈品係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞