緊急 冷氣機分期

45 回覆
2 Like 12 Dislike
呢間咪收卡囉
公屋11樓,唔搭唔準裝
不如你卑個名?我一定見到啦!
真係好正?本身諗住買珍寶……
大佬呀, 幅圖有whatsapp你直接問啦, 1一add佢就睇到佢公司名啦, 費事又畀人話我買廣告ban鳩我, 問完又唔一定要幫襯
okok我錯,不過宜家應該諗住友和 或者BIP買,簡單D…
唔好話唔提妳, 除咗p記之外其他所謂變頻都係格力膽, 自己考慮, 要平就不如直接買格力, 買其他廠畀多少少個價係牌子費, 但係裏面個餡係格力
如果你喺呢兩間買, 麻煩你上網search下評價先, 我不解釋了
我唔急用,係急做信用卡簽帳個分期
我預三星期應該點都送到貨?
我唔記得提你, HK TV mall都可以簽卡, 我都係喺嗰度買, 仲要保證安全因為佢有評價系統, 我訂咗三日已經裝埋機
謝謝你,我望下先
同埋佢個收費好清晰, 連埋安裝包啲乜幾多錢全部寫得好清楚, 我裝完冇伏, 最少個師傅冇屈我裝水盤
安裝有Fd子平平地幫我搞
去中原
咁都有人信
呃你有咩用?
HK TV mall search下先, 佢有好多間都可以買淨機
分期唔駛諗一定係三大連鎖 橙綠藍
Price上面九成九碌卡收charge
同埋個價係唔包運同裝
當然可以用Alipay嚟間接碌,個charge可能低過直接碌
但都唔係免息免手續費分期
正常嚟講分期有筆手續費只有連鎖先會唔收你
但個價就一定會貴啲

仲有一個地方 就係the club
2000蚊就做到24個月
但選擇冇咁多,同埋記得睇清楚啲收費
On9 分期…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞