Elon Musk爆料19:就是不讓你看到!美國大規模監控新冠言論 驚悚內幕曝光

56 回覆
54 Like 13 Dislike
係武漢肺炎
因為係美國整出嚟嘅
US was double billed tens of millions of dollars in grants to Wuhan labs: report
https://nypost.com/2023/03/13/tens-of-millions-of-dollars-in-us-grants-went-to-wuhan-labs/
係Fuck奇、美共民主黨同支共呀
冇可能!一定係Fake news deep state搞鬼
偉大嘅美國,唔使做呢啲強國先做嘅嘢
除了支共,美國的左膠同樣可怕。
美共民主黨嘅手段同支那共產黨一撚樣

特朗普預計他將於3月21日被捕
https://lih.kg/3337235
靠屈,支共最常用招式嚟啦
零針撚表示:
左乜膠吖,咪又係共產黨勢力
當年叫人相信科學、屈人反苗唔讀書嗰班 知道自己先係小丑未
睇唔到, 唔知道, 無證據顯示...
至少20年前開始搞呢件事, 插咗好多棋子喺唔同國家入面, 好多部門同大學都係嗰班人.
天下烏鴉一樣黑
一如藍絲所講:美國佬咪又係做同樣既野,個個國家都做言論審查
仲有幾多人會所謂生存落去都成問題
而家日日咁多猝死
正如樓上講至少20年前開始搞呢壇野
而家既死亡人數點睇都未逹標
打左既都唔知過唔過到呢幾年

睇得透既人由一開始盡力同身邊人講網上講,到而家已經被無力感收皮

(1)涉事的呢間大學,唔使讀了.
名牌變成垃圾了.
它的法律學院主政者但,又肥又啡又雌,吊佢老味,垃圾.
成間大學變了紅衛兵學院.
(2)上星期國會邀請該獨立記者作証.嘩吊,那些不知所謂的黑西,個個賀錦麗(法官)上身,迫記者交待<是誰給你那Twitte Files..>個記者,在座的多位記者者搖頭,保護新聞來源,即係保護新聞自由,即係保護美國人民,保護憲法.梗係唔答你啦..條八婆教仔咁講:我並無叫你披露個線人(sources).我係要你講:誰給你的.....

顛燃晒,美國尼架,國會議會尼架.俾班垃圾搞到弱智國家咁樣,同香港一樣.陰功!!!!!!!!!
咁猝死嘅人用全世界人口比例去睇, 唔係一個大數目, 但係至少用咗枝針去推vaccine passport, 已經成為未來digital ID, social credit system 嘅基礎. 打咗針後, 未來出現癌症嘅機會有幾大, 暫時就唔知咁多
原來係美國
我地既政治歸宿究竟喺邊
意甲西甲都係假,係邪惡,唔睇得,得英超最正義最睇得
美共民主黨就係
共和黨侵侵咪唔會囉
疫撚針撚唔會入嘅post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞