[NSWER] NMIXX討論區(9) Love Me Like This 大發! Jiwoo 13/4 生日粗卡

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
呢度有冇人喺idol champ投票
想問係咪淨係可以一票一票咁投咁戇鳩
科學節目
上年官方話今年係兩隻碟
加左 正呀喂

最後都係手動300票

https://twitter.com/NSWERGLOBAL/status/1639224544438398976?t=SzO-xb98E4lSe4XOiIoWLQ&s=19
大家呢個星期Pre-vote勤力d 一位應該得下星期有d機會
有咩方法最有效率拎心
由第三日開始 就覺得YDS好聽過主打
我係上Twitter抄quiz答案+睇曬廣告+玩濕鳩game兩部機一齊刷
唔想做嘢就開嚟玩 搞掂就del game
呢個禮拜有Jimin 27/3好似IVE出先行曲Kitsch
投票輸少當贏好想佢哋拎一位

記住投Idol Champ
https://www.mnetplus.world/community/vote?voteId=xrxt-ftn8i6t15j4_dF3g
MCD今日Pre-vote都開始啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞